Любопитно Доброто момче Атанас срещу суровия Лука в битка за

...
Любопитно Доброто момче Атанас срещу суровия Лука в битка за
Коментари Харесай

Доброто момче Атанас срещу суровия Лука в битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България

Любопитно Доброто момче Атанас против суровия Лука в борба за оцеляване в Hell’s Kitchen България Кухненски роботи ще се състезават в оспорвания кулинарен двубой сред двамата топ готвачи 2 април 2020, 12:32  Доброто момче Атанас против суровия Лука в борба за оцеляване в Hell’s Kitchen България Източник: NOVA
ази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България, в решаващия за седмицата епизод на горещото кулинарно съревнование в българския ефир, феновете на NOVA ще видят най-грандиозния кулинарен конфликт от началото на шоуто до момента. Суровият Лука ще се изправи против положителното момче Атанас в битка за оцеляване в Hell’s Kitchen. Този, който не успее да се показа на равнище и да отбрани мястото си в Кухнята на Ада в оспорваната конкуренция за 100-те хиляди лв. ще се елементарни с куртката си вечно. Ще забележим люта битка на две разнообразни кулинарни вселени – използване на противоположни подходи на двама окуражени до прекаленост топ готвачи, които ще се изправят в титанична борба за проявление на познания, опит и лидерски умения. В дуела на достойнството началник Виктор Ангелов ще провокира и опциите им за връзка в кухнята като ги принуди да се доверят на очите и устата си, само че не и на ръцете си. Кой от двамата ще покаже повече мощ на духа в епичната борба и ще съумее да извади на показ най-хубавото от себе си за оставане в шоуто ще разберем след броени часове в ефина на NOVA.
 китчън
Добрият началник би трябвало да разполага с необятен набор от сложни качества, измежду които наложително е умеенето му да поддържа връзка в кухнята, тъй като неприятната връзка може да провали и най-хубавия ресторант. Ето за какво началник Виктор Ангелов ще тества двамата си топ готвачи си в Hell’s Kitchen дали имат нужните качества, с цел да ръководят лична кухня. Те би трябвало да дават ясни указания на екипа си и да не разрешават някой да се отклонява от тях. И с цел да е оптимално мъчно предизвикването, Лука и Атанас ще би трябвало да се доверят на тима, а не на себе си. Дали обаче ще съумеят да се развихрят кулинарно като единствено дават директиви и ръководят отдалечено? Кой кухнески робот ще бъде по-успешен в яростния готварски двубой? Гледайте довечера в Hell’s Kitchen България.
 китчън
Тихият и мирен Атанас, който работи дисциплинирано и майсторски в кухнята, ще се сблъска челно с Лука, привикнал да господства над останалите готвачи с мускули и високи децибели. Решаващо за оставането им в Hell’s Kitchen България ще бъде представянето им по време на дуела в Кухнята на Ада. Дали ще се оправят с управителните си постове в двете кухни или още веднъж ще ги чакат саботажи и неявяване на екипност по пътя към триумфа? Едно е ясно – в едната кухня ще е налице повече нерешителност и липса на почит от нормално, до момента в който в другата – мощната мотивация за победа ще бъде заразна и това бързо ще се отрази на резултата в края на вечерта. Шеф Виктор Ангелов ще бъде праволинеен към своите готвачи, а към ВИП сепаретата ще летят специфични поръчки. Каква ще бъде развръзката и кой ще си тръгне на финала ще разберем тъкмо в 21:00 часа довечера по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР