Любопитно Девата - желанието да се погрижим за света От

...
Любопитно Девата - желанието да се погрижим за света От
Коментари Харесай

Девата - желанието да се погрижим за света

Любопитно Девата - желанието да се погрижим за света От 23 август до 22 септември представителите на този знак ще честват своя месец  Александра Иванчева 23 август 2019, 06:58 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Лидо ди Йезоло - идеално място за отмора и развлечение
Лидо ди Йезоло - идеално място за отмора и развлечение
 Девата - желанието да се погрижим за света
Девата - желанието да се погрижим за света
 21 години по-късно: Д-р Куин и Съли се събраха още веднъж (СНИМКА)
21 години по-късно: Д-р Куин и Съли се събраха още веднъж (СНИМКА)
 След 7-месечен брак, Лиъм подаде документи за бракоразвод
След 7-месечен брак, Лиъм подаде документи за бракоразвод
 Куентин Тарантино и обичаната му жена чакат бебе
Куентин Тарантино и обичаната му жена чакат бебе
 Как се прави: Омлет от картофи
Как се прави: Омлет от картофи
 8 неща, които фанатиците чистофайници вършат всеки ден
8 неща, които фанатиците чистофайници вършат всеки ден
 Той направи първото вино от глухарчета
Той направи първото вино от глухарчета

рецизен? Детайлен? Твърде подробен? Сигурно е Дева. Много пъти чуваме това съпоставяне и в месеца на тази зодия евентуално е подобаващ миг да си поговорим за нейните представители. Управляван от планетата Меркурий този знак фактически е извънредно ментално насочен. В диалозите с Девата за разлика от тези с Близнаците /които обичат да поддържат връзка поради самия продан на информация/ ще усетите конкретика – тези хора поддържат връзка целеустремено със съзнанието по какъв начин диалогът ще бъде „ потребен “. Говорейки за изгоди, няма по какъв начин да пропуснем изключителната деловитост, която от време на време е заклеймявана като прагматичност. Рядко ще видите Девата да се лута в нереални мисли или да губи от времето, в което може да помогне най-малко на половината свят.

Защо подценяваме този знак?

Има една построена визия в известната астрология по какъв начин някои знаци са доста готини /най-често това са огнените и въздушните/, а други като Девата тихичко вървят и оправят бъркотията, която другите са оставили или още по-неприятното – мрънкат на всички за основания безпорядък. Истината е, че качествата на този знак са нужни на всеки един от нас, изключително в актуалния свят, който изисква организираност.

Не е инцидентно, че представителите на Девата нормално правят повече от добре това, с което се захванат. Повторението на процеса и желанието той да бъде приключен сполучливо е мигане към всички, които се разпиляват в хиляди неща, разбирайки „ от всичко по малко “. Ще си разреша да употребявам думата „ феноменална “, тъй като паметта на тези хора е несравнима. Вероятно от човек със мощно подчертана Дева в рождената карта ще чуете точния час, в който е воден диалог преди няколко години. За страдание има моменти, в които менталната активност рискува да се трансформира в зацикляне на разнообразни тематики – по тази причина е добре да се мисли за практики като mindfulness и всичко, което освобождава съзнанието.

Този зодиакален знак е добър екипен състезател, по тази причина и в професионалната сфера могат да се окажат натоварени с повече отговорности. Като земен знак Девата умее да работи с часове /наричаме го работохолизъм/ и обича да бъде физически дейна. В Астрологията този знак ръководи здравните тематики и работните връзки – с цел да бъдем душевен и физически здрави, би трябвало да влагаме всекидневно сила и неизменност, даже и в маловажните на първо четене неща.

Не върша задоволително?

Ако си мислите, че Девата подлага на критика останалите, добре е да знаете, че тя подлага на критика най-силно себе си. Независимо дали става въпрос за работни или фамилни задължения тези хора могат да се окажат манипулирани да вършат повече от нужното, тъй като самите те изискват прекалено много от себе си. Служенето на активност или други хора е доста обвързвано с този знак. И тук е добре

Девите да помислят дали се грижат задоволително за самите себе си. Заставайки на една ос със знака Риби, който чака да се погрижим за душата, Девата поема ангажимент за тялото и за всичко материално, което би трябвало да се провежда, подреди и заслужава часове интензивен труд. Най-важното е представителите на този знак да не се опасяват да се разкрият – колкото и отзивчиви да бъдат, могат да позволяват мъчно хората до себе си. Въпросът дали са задоволително положителни постоянно е прикрит под демонстрирана убеденост, само че изниква наедно с оценяването на заобикалящия ги свят.

Да, вие сте задоволително положителни, с цел да имате най-хубавото, с цел да бъдете най-обичаните и да се радвате на живота! И не забравяйте – не е неприятно някой да се погрижи и за вас ;)

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Александра Иванчева Дева хороскоп
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР