Любопитно Деси Радева с патриотичен жест в Лондон С прием

...
Любопитно Деси Радева с патриотичен жест в Лондон С прием
Коментари Харесай

Деси Радева с патриотичен жест в Лондон

Любопитно Деси Радева с родолюбив жест в Лондон С банкет в Бъкингамския замък стартира срещата на върха на НАТО в Лондон  Ива Ваташка 4 декември 2019, 10:32  Деси Радева с родолюбив жест в Лондон
Деси Радева с родолюбив жест в Лондон
 Езеро се изпразни за няколко часа в Гренландия
Езеро се изпразни за няколко часа в Гренландия
 Венцислава отпадна от „ Игри на волята “
Венцислава отпадна от „ Игри на волята “
 Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на разнообразни етажи
Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на разнообразни етажи
 10-те най-чести правописни неточности
10-те най-чести правописни неточности
 Почитаме св. Варвара. Какво би трябвало да знаем за този ден
Почитаме св. Варвара. Какво би трябвало да знаем за този ден
 DARA в извънредно изявление за Vesti.bg
DARA в извънредно изявление за Vesti.bg
 Риана, Наоми, Шерцингер и куп други звезди на събитие в Лондон
Риана, Наоми, Шерцингер и куп други звезди на събитие в Лондон

интелигентен Радев и брачната половинка му - Десислава Радева, са в Лондон за двудневната среща на върха на водачите на 29-те съдружници на НАТО, която е във връзка 70 години от основаването на Алианса, съобщи БГНЕС.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАХА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ И ТЕХНИТЕ СЪПРУГИ НА СРЕЩАТА НА НАТО

В българската делегация са още министърът на външните работи Екатерина Захариева, както и Красимир Каракачанов - министър на защитата.

Държавният глава и брачната половинка му участваха в приема, даван от Нейно Величество Елизабет II – кралица на Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия, в чест на държавните и държавни ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги.

Радев до Тръмп в Лондон

Преди това Десислава Радева направи родолюбив жест. След като двамата посетиха резиденцията на министър-председателя на Англия, Радева закачи коледно бижу с българска шевица на елхата пред „ Даунинг стрийт “ 10.

Днес Румен Радев ще взе участие в съвещанието на Северноатлантическия съвет на ниво държавни и държавни ръководители. В рамките на разнообразни формати българският президент ще разговоря с министър-председателя на Англия Борис Джонсън, както и с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Очаква се по време на форума президентът Румен Радев да организира и двустранни срещи, написа Фокус.
Деси Радева, Кейт Мидълтън - кой още е в Лондон за срещата на НАТО  НАТО  НАТО  НАТО  НАТО
Срещата на върха на НАТО в Лондон е измежду водещите тематики за задграничните издания. Те се стопират върху различията сред съдружниците, проличали през вчерашния ден по време на срещите, предшествали самата среща на върха, написа Българска телеграфна агенция.

За 70 години алиансът е изправен пред нови провокации - Китай и кибервойната, написа в. "Кориере каузи сера ". Но измежду провокациите пред НАТО има и такива от вътрешно естество - връзките сред Съединени американски щати и Европа и въпросът за шерването на разноските, добавя изданието.

Макрон: Европа е на ръба на пропастта, НАТО - в мозъчна гибел

"Нямаше огромна проява на обвързаност и пред Даунинг стрийт. Там Макрон, Меркел и Ердоган пристигнаха за четиристранната си среща с Джонсън по настрана и никой не направи авансово изказвания. Британският министър председател, който е в разгара на предизборната акция, даже се постара да бъде допустимо най-дискретен и незабележим. А след към час диалози, турският президент единствено загатна, че срещата е била добра среща ", показва "Либерасион ", представен от Българска телеграфна агенция.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ива Ваташка Източник: НАТО Лондон Деси Радева .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Марешка Бардем пострада в злополука <br>
Марешка Бардем пострада в злополука
 <br> Коя е <strong> дамата, платила сметките </strong> на всички в магазина <br>
Коя е дамата, платила сметките на всички в магазина
 <br> <strong> </strong> Без фотошоп, без спекулации за корекции... <br>
Без фотошоп, без спекулации за корекции...
 <br> <strong> Риана, Наоми, Шерцингер </strong> и куп други на събитие в Лондон <br>
Риана, Наоми, Шерцингер и куп други на събитие в Лондон
Последни  <p style= Деси Радева с родолюбив жест в Лондон  <p>Езеро се<strong> изпразни за няколко часа</strong> в Гренландия</p> Езеро се изпразни за няколко часа в Гренландия  Задържаха подправени артикули от Китай за над 4 млн. лв. Задържаха подправени артикули от Китай за над 4 млн. лв.  <p>Ощетени&nbsp;пенсионери - каква е схемата в Пловдив</p> Ощетени пенсионери - каква е схемата в Пловдив  Венцислава отпадна от „ Игри на волята “ Венцислава отпадна от „ Игри на волята “  Страшен ураган във Филипините, пораства броят на жертвите Страшен ураган във Филипините, пораства броят на жертвите  Мартин Зайранов Този млад български цигулар печели премия след премия  <p>Емил Костадинов е новият регионален шеф на Перник&nbsp;</p> Емил Костадинов е новият регионален шеф на...  Bugatti Veyron Black Bess Умопомрачителни разноски за поддръжката на Bugatti Veyron  Свобода за Мелания Нова книга разкрива: Мелания и Доналд спят на разнообразни...  <p>10-те най-чести <strong>правописни грешки</strong></p> 10-те най-чести правописни неточности  Сняг и мраз, каква е ситуацията в страната Сняг и мраз, каква е ситуацията в страната  <p>Днес <strong>имен ден</strong> имат&hellip;&nbsp;</p> Днес имен ден имат…  Лари Пейдж Основателите на Гугъл се отдръпват от управлението  <p><strong>DARA: </strong>Имам харизма и не се опасявам да я използвам</p> DARA: Имам харизма и не се опасявам да я употребявам  Доналд Тръмп " Катимерини ": Калигула, Кнут и общото или не с Тръмп  Радев до Тръмп в Лондон Радев до Тръмп в Лондон  Откраднаха част от коледната декорация на София Откраднаха част от коледната декорация на София  <p>Скандал в Народно събрание за пенсиите, Българска социалистическа партия и &quot;Атака&quot; наобиколиха трибуната</p> Скандал в Народно събрание за пенсиите, Българска социалистическа партия и "Атака"...  Бивша служителка на Национален осигурителен институт източила бюджета с 3 млн. лева Бивша служителка на Национален осигурителен институт източила бюджета с 3 млн. лева Всичко от през днешния ден Виц на деня Мъж на междинна възраст си седял в крайпътно заведение, когато влезнали трима рокери. Първият отишъл при мъжа и угасил фаса си в чинията му. Вторият… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българското разпятие, което изумява света (СНИМКИ)  Култовите реплики на Ламбо – от екрана и отвън него  Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)  Крадец избра неверната къща, попадна на 82-годишна културистка  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  Истината зад именитите песни на Queen Водещи вести  <p>Ощетени&nbsp;пенсионери - каква е схемата в Пловдив</p> Как някогашната служителка на Национален осигурителен институт е ощетявала пенсионери  Сняг и мраз, каква е ситуацията в страната Сняг и мраз, каква е ситуацията в страната  Страшен ураган във Филипините, пораства броят на жертвите Страшен ураган във Филипините, пораства броят на жертвите  Мартин Зайранов Този млад български цигулар печели премия след премия  Депутатите одобриха бюджета на НЗОК, има 400 млн. повече Депутатите одобриха бюджета на НЗОК, има 400 млн. повече  Bugatti Veyron Black Bess Умопомрачителни разноски за поддръжката на Bugatti Veyron  <p>Емил Костадинов е новият регионален шеф на Перник&nbsp;</p> Освобождават регионалния шеф на Перник  Лари Пейдж Основателите на Гугъл се отдръпват от управлението  Доналд Тръмп " Катимерини ": Калигула, Кнут и общото или не с Тръмп  Радев до Тръмп в Лондон Радев до Тръмп в Лондон  Откраднаха част от коледната декорация на София Откраднаха част от коледната декорация на София  <p>Скандал в Народно събрание за пенсиите, Българска социалистическа партия и &quot;Атака&quot; наобиколиха трибуната</p> Депутатите не се схванаха за пенсията, Българска социалистическа партия и " Атака " наобиколиха трибуната
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР