Любопитно Ден на открито или какво да правите с децата

...
Любопитно Ден на открито или какво да правите с децата
Коментари Харесай

Ден на открито или какво да правите с децата този уикенд

Любопитно Ден навън или какво да вършиме с децата този уикенд В събота в Южния парк Музейковци ще срещнат дребните гости с откривателството, света на науката и безграничното въображение 12 юли 2019, 13:30  Ден навън или какво да вършиме с децата този уикенд Източник: iStock/Getty Images
изобретателната зона на Музейко – Maker Space, младите визионери ще повдигнат фантазиите си високо в небето със собствен глайдер тази събота (13 юли) в Южния парк. Детският теоретичен център ще затвори още веднъж порти, с цел да играе с децата навън. Голямата поляна ще посрещне екипа от Музейковци, който ще запознае дребните гости с откривателството, света на науката и безграничното въображение.

Специален ъгъл за научни закачки ще предизвика вниманието на децата с удивителни опити от света на физиката и химията. С помощта на Музейковците всяко дете ще проектира безмоторен аероплан, пробвайки другите благоприятни условия на летящите машини.

Деца конструират бъдещето в Музейко

Малките архитекти ще развихрят въображението си с форми от бъдещето и занимателните конструктори Капла. Всеки клиент ще може да взе участие в лотария със специфични награди - седмица в Лятната академия на Музейко, специфични отстъпки за Лятната академия или плюшен Музейко.

Академията ще въодушевява децата в идните месеци с научни работилници, креативен ателиета и спортни игри.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Музейко Южен парк ден на открито
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР