Любопитно Дамски хороскоп за август 2020 Всички дами трябва да

...
Любопитно Дамски хороскоп за август 2020 Всички дами трябва да
Коментари Харесай

Дамски хороскоп за август 2020

Любопитно Дамски хороскоп за август 2020 Всички дами би трябвало да знаят, че през август планетите ще ви обезпечат нужната поддръжка 12 август 2020, 05:56  Тъгувате по отминалата младост? Вижте какви облаги носи остаряването
Тъгувате по отминалата младост? Вижте какви облаги носи остаряването
 Звезди се оповестиха против и в поддръжка на Елън Дедженеръс
Звезди се оповестиха против и в поддръжка на Елън Дедженеръс
 17-годишна стана шлагер в обществените мрежи поради приликата си с Майкъл Джексън
17-годишна стана шлагер в обществените мрежи поради приликата си с Майкъл Джексън
 Ето за какво е добре да консумираме бобови растения
Ето за какво е добре да консумираме бобови растения
 10 любопитни обстоятелството за Марс
10 любопитни обстоятелството за Марс
 Безсрамният разкош на
Безсрамният разкош на " краля на бедните " Мохамед VI
 Антонио Бандерас на 60 години
Антонио Бандерас на 60 години
 Какво яде Дженифър Анистън
Какво яде Дженифър Анистън

вгуст носи смяна със себе си за всяка една дама от зодиака. Време е да се отдадете на летните пристрастености и да се вдъхновите за новото, което следва. Всички дами би трябвало да знаят, че през август планетите ще ви обезпечат нужната поддръжка, ще оказват помощ да осъществите фантазиите си и да се почувствате по-щастливи! Вижте повече във видеото от канала

Овен - Сега е време да помислите за вътрешния си свят и да се справите с желанията, които сте криели досега. Като цяло августовските дни ще бъдат цялостни с обич и слънце, просто би трябвало да почувствате тази топлота и да се презаредите с позитивна сила. Забравете за всичко, което ви стресира и гледайте на живота през по-оптимистична позиция. Това сигурно ще помогне да прекарате месеца щастливо.

Кога ще се венчае всяка една зодия?

Телец - Астролозите поучават да употребявате оптимално удобния месец: в този момент можете сполучливо да обърнете страницата и да се озовете в нова, щастлива глава. Креативността, себеизразяването и мощните страни на характера ви ще удивят другите, тъкмо когато би трябвало да извършите положително усещане. Този месец ще бъде изпълнен с доста приятни събития.

Близнаци - астролозите дават обещание цялостен ​​месец, цялостен с удовлетворяваща работа, само че и с време за обичаните занимания. В тази връзка се предлага да се сформира лист с приятни неща, които да вършиме всеки ден, с цел да се чувствате положително настроени и въодушевени. Планетите ще дават късмет за пълностоен и благополучен персонален живот.

Рак - Спорт вкъщи, разтривки от обичания човек, медитация и други духовни практики ще ви оказват помощ да се чувствате добре през август. Този месец ще донесе време за самоанализ, а тази къса пауза за душата и тялото ще ви разреши да започнете един тип нов живот, да преосмислите доста и да се насладите на събитията, които ви се случват.

Меркурий в Лъв: Ако обстоятелствата не ме поддържат, толкоз по-зле за тях

Лъв - Август ще накара Лъвовете да се влюбят в живота си! Звездите предлагат да не забравяте да цените всичко красиво и да се наслаждавате на хубостта на света. Положителната вероятност за живота ще ви даде убеденост, че с всеки минал ден той ще става единствено по-добър. Точно това ще се случи, в случай че се окаже, че оставяте след себе си цялата неустановеност и подозрение, позволявайки на Вселената да ви награди в обич към протичащото се.

Дева - през август всичко ще бъде наред, в случай че знаете тъкмо какво желаете. Астролозите поучават да пестите сила и да изберете какво е по-важно за бъдещето ви. Не би трябвало да вършиме жертви и да отказвате промени, главната задача е да се уверите, че всички решения са верните персонално за вас.

Везни - време е да спрете да търсите идеалните обстановки и най-подходящото време и да се опитате да оцените това, с което разполагате. Промените за положително са близо! Остава да приемете даровете на Вселената и да се насладите на шанса си. Почивайте си повече през август и се наслаждавайте на хубавите моменти.

Скорпион - Нови благоприятни условия ще влязат в живота ви и изкушаващи вероятности ще се появят пред очите ви. Но с цел да се възползвате от тях, е належащо да измененията държанието си. Ако по-рано беше допустимо да си позволите малко надменност, то през август тези качества могат доста да подкопаят репутацията ви. Месецът се обрисува парещ и в любовен проект.

3-те зодии, на които им следва нещо огромно...

Стрелец - би трябвало да се концентрирайте върху себе си и живота си през август: на хоризонта ви следва да се появят голям брой позитивни вероятности. Новият месец ще донесе доста благоприятни условия за възстановяване на живота ви. Единственото изискване е да не се оплаквате от ориста, да не търсите извинения, и да не се криете от опциите и измененията. Сега е значимо да напуснете зоната си на комфорт.

Козирог - С настъпването на новия месец позитивната сила към вас ще се усили, пуснете я в живота си и я използвайте за положителни каузи. Можете да помогнете на тези към вас, които не могат да се оправят сами, тъй като щедростта е най-прекрасният метод да извършите месеца един от най-щастливите си. Отделяйте повече време и за моменти с най-близките си!

Водолей - В началото на август е значимо да анализирате живота си и да решите дали да оставите зад себе си всичко, което ви обезсърчава, пречи и ви лишава от сили. Основното е да запазите успокоение, положително здраве и убеденост в щастливото бъдеще. При това изискване месецът ще ви донесе доста приятни изненади.

Риби - Започва благополучен интервал, през който ще можете изцяло да реализирате своите проекти и фантазии. Астролозите поучават да се запасите с увереност, храброст и почтеност и да не се заблуждавате, а да продължите започнатото. В средата на месеца ще имате доста шанс в персоналния си живот, а дружно с това ще настъпят щастливи промени и в други житейски области.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: хороскоп.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  2020 година несъмнено ще остане в историята - България 2020 година несъмнено ще остане в историята - България  <br> Ядове в семейство Ердоган <br>
Ядове в семейство Ердоган
 Кой е индивидът, поръчал си защитна маска от злато за $1,5 млн. Кой е индивидът, поръчал си защитна маска от злато за $1,5 млн. Последни  Какво прави Камчатка съвършения дом за кафявите мечки Какво прави Камчатка съвършения дом за кафявите мечки  Дамски хороскоп за август 2020 Дамски хороскоп за август 2020  Български изтребители вдигнати поради съветска интензивност над Черно море Български изтребители вдигнати поради съветска интензивност над Черно море  <p>Сачева: Бивши величия, провалени политици, тролове</p>
Сачева: Бивши величия, провалени политици, тролове
 <p>Престъпните случки на Райнер Хьос, внук на чудовището от Аушвиц</p>
Престъпните случки на Райнер Хьос, внук на чудовището от Аушвиц
 Протести за 34-ти ден, какво се случва Протести за 34-ти ден, какво се случва  Почина огромният баскетболен треньор Иван Колев Почина огромният баскетболен треньор Иван Колев  Заради ковид отсрочват честването на Шипченската епопея Заради ковид отсрочват честването на Шипченската епопея Всичко от през днешния ден Виц на деня Помните ли времето, когато най-страшното в живота беше: - Сега затворете учебниците и извадете по един двоен лист? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Подводница от клас Катастрофата " Курск ": 20-ата годишнина на една съветска покруса На 12 август 2000 година норвежки сеизмолози записват мощна детонация, последвана две минути по-късно от втора, по-мощна експлозия  Какво прави Камчатка съвършения дом за кафявите мечки Какво прави Камчатка съвършения дом за кафявите мечки Най-голямата популация се намира точно там  <p>Сачева: Бивши величия, провалени политици, тролове</p> Сачева: Това са обстоятелствата, реализирани с Бойко Борисов „ Знам коя съм, къде съм и за какво. И знам къде отивам ”, изрично съобщи Сачева  <p>Престъпните случки на Райнер Хьос, внук на чудовището от Аушвиц</p> DW: Престъпните случки на Райнер Хьос, внук на чудовището от Аушвиц Как се е опитвал да печели от тъмното минало на своето семейство  Протести за 34-ти ден, какво се случва Протести за 34-ти ден, какво се случва Днес преподаватели от някои университети и учени от Българска академия на науките поддържаха митингите  Почина огромният баскетболен треньор Иван Колев Почина огромният баскетболен треньор Иван Колев В продължение на няколко години Иван Колев бе и треньор на мъжкия народен тим на България  Заради ковид отсрочват честването на Шипченската епопея Заради ковид отсрочват честването на Шипченската епопея Едно от най-масовите годишни събития в страната се отсрочва за 2021 година  Цистерна се взриви край Девин Цистерна се взриви край Девин Два екипа на пожарната са на място на случая  Как ковид-19 удари пазара на парцели в България Как ковид-19 удари пазара на парцели в България Има понижение на размера от покупко-продажби в цялата страна от към 18%  ток, волтаж, заплаха, електричество Волтова дъга удари 22-годишен служащ По неразбираеми досега аргументи токът на оборудването не е бил изключен  Плоча падна и смачка автомобил в София Плоча падна и смачка автомобил в София Инцидентът е станал пред постройката на Национална агенция за приходите  Здравният министър: Никаква отдалеченост, дисциплинираност и хигиена Здравният министър: Никаква отдалеченост, дисциплинираност и хигиена Кунчев: Тенденцията в Добрич не е добра  Екшън и фентъзи в седмата седмица на „ Великият понеделник “ Екшън и фентъзи в седмата седмица на „ Великият понеделник “ Лентите, за които може да гласувате в акцията, са на уеб страницата на https://greatmonday.bg  Николай Бареков Бареков стачкува пред парцел на Прокопиев в Буджака Той твърди, че е стеснен достъпът до морския бряг в местността  Ек </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР