Любопитно Черешката на тортата“ сервира емоции, разнообразни вкусове и изненади

...
Любопитно Черешката на тортата“ сервира емоции, разнообразни вкусове и изненади
Коментари Харесай

Черешката на тортата“ сервира емоции, разнообразни вкусове и изненади

Любопитно „ Черешката на тортата “ сервира страсти, разнородни усети и изненади Атанас Месечков, Дениз Хайрула, Весела Нейнски, Камен Алипиев и Светлана Гущерова са новата превъзходна петорка, която влиза в кулинарно съревнование през идната седмица 3 януари 2020, 13:06  „ Черешката на тортата “ сервира страсти, разнородни усети и изненади Източник: NOVA
началото на новата година „ Черешката на тортата “ ще ни сервира микс от танци, хубост и съблазън, примесени с голям брой усети и страсти. Ще проследим какви са връзките сред една някогашна и сегашна „ Мис Плеймейт “, Атанас Месечков ще се трансформира в същински кулинарен следовател, ще забележим сълзи в очите на Камен и Дениз, а началник Манчев ще изненада участниците със задачата да напазаруват в границите на един час, което на пръв взор наподобява невероятно за някои от тях.

Рискът да бъде първи хазаин в кулинарната седмица се пада на танцьора и хореограф Атанас Месечков. Той демонстрира своята амбициозност и организираност както по време на пазара, по този начин и в кухнята, където единственият жокер за подготвяне на вечерята са писмени насоки от неговата брачна половинка. Наско посреща компанията в своя дом, а там разкрива повече за фамилния уют и предизвикването да си татко на четири деца.

Във вторник е ред на плеймейтката Дениз Хайрула да посреща посетители. Припряна от времето, тя не съумява да напазарува всички нужни артикули, а в кухнята се оказва, че се нуждае от помощта на няколко експерти в региона. Домакинята без терзание разкрива дали пръстенът на ръката ѝ е от Христо Сираков, както и дали е годежен. Още с поднасянето на ястията участниците са изпълнени с съмнения, че не са сготвени от нея и това се трансформира в съществена тематика на диалог до края на вечерта.

Третата вечер на кулинарната сцена излиза оперната певица Весела Нейнски. Тя провежда пижамено празненство в дома си, където топло посреща своите посетители с обичайно българско меню. По време на вечерята Наско рискува да остане гладен, като още веднъж влиза в ролята на детектив освен за ястията на трапезата, а и за персоналния живот на Весела. Дениз е подготвила изненади за компанията в отговор на държанието им от предходната вечер.

Следващ в кулинарното предизвикателство се впуска Камен Алипиев, прочут с прозвището Кедъра. Той подготвя непретенциозна, само че доста вкусна вечеря под зоркото око на неговата брачна половинка Боряна. Вечерта на спортния публицист е изпълнена с доста прочувствени диалози. Камен споделя повече за предизвикването да си студент на 50 години и доста други моменти от неговия живот.

Кулинарният маратон през седмицата закрива сексапилната Светлана Гущерова. Тя отваря вратитете на своя луксозен дом и надъхана за победа подготвя обилна и елегантна вечеря, състояща се от петстепенно меню. Вечерта стартира с welcome drink и хайвер, а продължението е отрупана софра с разнообразна селекция от усети. Като същинска стопанка Светлана поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и споделя забавни моменти от своя фамилен живот и споделя за смяната от мис плеймейт до майка и стопанка.

Ще се оправи ли звездната компания със задачата, сложена от началник Манчев, и кой ще се отличи с най-хубава кулинарна идея тази седмица, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  NYT: България не е подготвена за огромно земетресение NYT: България не е подготвена за огромно земетресение  <br> Снимка на <strong> принц Хари и Арчи </strong> разтопи сърцата на всички <br>
Снимка на принц Хари и Арчи разтопи сърцата на всички
 <br> <strong> Джулиана Гани стана майка </strong> точно на Нова година <br>
Джулиана Гани стана майка точно на Нова година
 <br> Вижте на бебето на <br>
Вижте на бебето на
Последни  <p>Как <strong>Първата международна война </strong>вдъхнови един от най-<strong>великите романи</strong></p> Как Първата международна война въодушеви един от...  <p><span style= Виолета - дребната щерка на Илиана Раева, също е...  „ Черешката на тортата “ сервира страсти, разнородни усети и изненади „ Черешката на тортата “ сервира страсти, разнородни...  Зоран Заев Зоран Заев внесе оставката си в Народното събрание  Собственик: Пироман пали кола и пицария в София, търсят го Собственик: Пироман пали кола и пицария в София, търсят...  <p><strong><span style= „ До 50 година ще знаем, че животът съществува...  <p>Откриха мъртвец на дете край пловдивско село</p> Откриха мъртвец на дете край пловдивско село  Кметът на Несебър Николай Димитров Прокуратурата изиска премахване на кмета на Несебър  Боклукът на италианската мафия в България, кой е забъркан Боклукът на италианската мафия в България, кой е забъркан  Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си система Вирусите и грипът идват. Как да подсилим имунната си...  <p>Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен &ndash; Пазарджик и избяга</p> Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен – Пазарджик и...  Пловдив предава купата столица на просвета на Ирландия и Хърватия Пловдив предава купата столица на просвета на Ирландия...  <p><span style= Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава  Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор  Леброн Джеймс и Савана Бринсън Звездни двойки, които са дружно от гимназията  <p>Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%</p> Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%  <p>5 трендове, които наложи <strong>лейди Даяна</strong></p> 5 трендове, които наложи лейди Даяна  Hyundai Kona Electric Hyundai залага на е-колите, Honda не им има вяра  <p><strong>7 навика,</strong> към които да се придържаме през <strong>новата година</strong></p> 7 навика, към които да се придържаме през новата година  Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се усещам отговорна Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Иванчо, харесва ли ти новата учителка? - Харесва ми, баща. Тя е млада и хубава, само че не е умна. - Защо мислиш по този начин? -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  <p>БМФ: Изчезналите моряци не е трябвало да са на палубата</p> БМФ: Изчезналите моряци не е трябвало да са на палубата  <p>Откриха мъртвец на дете край пловдивско село</p> Откриха мъртвец на дете край пловдивско село  Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се усещам отговорна Директорът на дома, където умряха 24 души: Аз не се усещам отговорна  Генерал Касем Солеймани Съединени американски щати убиха военачалник – воин за Иран  <p>Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%</p> Министър Сачева изясни за какво пенсиите в България не скачат с 40%  <p>Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен &ndash; Пазарджик и избяга</p> Шофьор умъртви човек на пътя Ветрен – Пазарджик и избяга  <p><span style= Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава  <p>Как <strong>Първата международна война </strong>вдъхнови един от най-<strong>великите романи</strong></p> Как Първата международна война въодушеви " Властелинът на пръстените "  <p><strong><span style= „ До 50 година ще знаем, че животът съществува на всички места във Вселената ”  <p>Очаква ни внезапна смяна на времето и сняг</p> Очаква ни внезапна смяна на времето и сняг  <p>5 трендове, които наложи <strong>лейди Даяна</strong></p> 5 трендове, които наложи лейди Даяна  Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор Новият iPhone може да има по-мощен и дребен процесор  Зоран Заев Зоран Заев внесе оставката си в Народното събрание  Собственик: Пироман пали кола и пицария в София, търсят го Собственик: Пироман пали кола и пицария в София, търсят го  Кметът на Несебър Николай Димитров Прокуратурата изиска премахване на кмета на Несебър
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР