Любопитно Черешката на тортата“ с кулинарно пътешествие назад във времето

...
Любопитно Черешката на тортата“ с кулинарно пътешествие назад във времето
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ с кулинарно пътешествие назад във времето

Любопитно „ Черешката на тортата “ с кулинарно странствуване обратно във времето Радина Денкова, Краси Куртев, Веселин Плачков, Анна Ангелова, Елена и Стефания ни придвижват в разнообразни кулинарни столетия  Александра Грамова 24 януари 2020, 17:18  „ Черешката на тортата “ с кулинарно странствуване обратно във времето Източник: NOVA
рез идната седмица „ Черешката на тортата “ се качва на машината на времето. Шеф Манчев слага задача на звездите да показват меню от съответно десетилетие на предишния век, като в допълнение изискване е подобаващ за епохата дрескод. Участниците са с един повече, поради наличието на близначките Елена и Стефания, провокирали възторг с присъединяване си в „ Игри на волята “, а в петте вечери ще забележим невероятни предписания, прочувствени изповеди и превъзходен стайлинг.

Старт на кулинарната седмица в понеделник слага кожният лекар на звездите доктор Радина Денкова. Жената, която се грижи за хубостта и комфорта на родния елит отваря вратите на превъзходния си дом, където с доста жанр и изпипвайки всеки подробност, подготвя изтънчено меню. Домакинята придвижва компанията с финес в 20-те години на предишния век.

Във втората вечер ще мирише не на газ от котлоните, а на бензин. Рокери отвличат участниците по поръчка на домакина, който провежда същинска американска вечер за своите посетители. Актьорът Веселин Плачков ще подходи креативен към приготвянето на храната, а на масата ще има и прочувствени изповеди.

Бас китаристът и вокал на група „ Акага “ – Красимир Куртев придвижва компанията в 30-те години на предишния век в България. Краси посреща гостите си в китната Копривщица, а софрата е отрупана с вкуснотии и алкохолни питиета от разнообразни краища на страната. Автентичните национални носии, с които са облечени звездите, придават спомагателен сексапил на тази носталгична, сантиментална и прочувствена вечер..

Телевизионната водеща Анна Ангелова, взема решение да потопи гостите в 60-те години, освен това в царството на кулинарията - Италия. Вдъхновена от шедьовъра на Федерико Фелини „ La dolce vita “, Ани именува своята вечер „ храна и кино “, като посреща звездите в подобаваща атмосфера и подготвя чудесна вечеря. Ще забележим за какво близначките съвсем заспиват на масата и по какъв начин Веселин Плачков си урежда изявление при Ани съвсем без право на отвод от нейна страна.

Ако обичате Карибите и мечтаете да отидете там, не пропускайте петъчния епизод. Елена и Стефания от „ Игри на волята “ се впускат в приключението, озаглавено „ Хавана през 50-те “. Двете русокоски самоуверено се захващат с приготвянето на много ексцентрично меню, а колумбийската чорба с кокоши крайник докарва до смут една от звездите. Завършекът е присъщ - ром, пури, танци и доста забава.

Лични изповеди, прочувствени откровения и съществено съмнение от страна на началник Манчев кой да получи мечтания плакет, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР