Любопитно Бурната любов на Джони Деп и Кейт Мос Деп

...
Любопитно Бурната любов на Джони Деп и Кейт Мос Деп
Коментари Харесай

Бурната любов на Джони Деп и Кейт Мос

Любопитно Бурната обич на Джони Деп и Кейт Мос Деп и Мос са обичаната двойка на медиите  Ванеса Николова 20 септември 2019, 13:15 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Бурната обич на Джони Деп и Кейт Мос
Бурната обич на Джони Деп и Кейт Мос
 25 години по-късно: актьорите от
25 години по-късно: актьорите от " Приятели " и неща, които не знаете за тях
 Момиче, умряло преди 70 000 години, ни демонстрира кои са денисовците
Момиче, умряло преди 70 000 години, ни демонстрира кои са денисовците
 Брад Пит: Бягам от тежки и мъчителни усеща
Брад Пит: Бягам от тежки и мъчителни усеща
 Какво прави Новак Джокович на равнищата
Какво прави Новак Джокович на равнищата
 Слава и пари, зад които се крият доста сълзи и жертви
Слава и пари, зад които се крият доста сълзи и жертви
 Странни поверия, свързани със солта
Странни поверия, свързани със солта
 Амелия-Мира още веднъж в елиминационна борба в „ Игри на волята “
Амелия-Мира още веднъж в елиминационна борба в „ Игри на волята “

или сполучливи в специалността си.

Живеели в разкош.

Много малко други двойки представлявали подобен медиен интерес през 90-те години на предишния век. Джони Деп и Кейт Мос обаче привличали хорските погледи от всички страни.

Деп бил вокалист в рок тайфа и изгряваща звезда в Холивуд, където го обожавали поради екзотичните му индиански черти.

Мос била фешън икона, лицето на новото потомство, където нощният живот бил нещо обикновено. Мос е една от лидерките на поколението, което се стремяло да измести от подиума Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Наоми Кембъл.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 18, 2016 at 5:40am PDT

Когато Мос и Деп се срещат, кариерата на Джони е своята кулминационна точка. За сметка на това обаче в персоналния му живот обстановката не е обнадеждаваща.

На 21 юни 1993г. мениджърът на Джони афишира, че артистът е прекратил връзката си с Уинона Райдър. Любов, която самият Деп считал за безконечна.

Само няколко месеца по-късно, на 30 октомври 1993г., най-близкият другар на актьора- Ривър Финикс, е открит мъртъв пред нощно заведение, благосъстоятелност на Деп.

Точно тогава Кейт Мос се появява в живота на артиста.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 17, 2016 at 7:35am PDT

По това време тя е 19-годишна, а Деп е на 30г. Една от легендите гласи, че пламъкът на любовта се появил, когато един път двамата се срещнали в „ Кафе Табак”, място където се събирали богатите и известните в Холивуд.

Други версии споделят, че ги срещнал общ другар. Месецът е януари, годината – 1994г. В Кейт Джони вижда втората Уинона, с която също ги разделя едно десетилетие.

Мос също така е и бягството на Деп от ситуацията в Холивуд, която по това време е повече от враждебна, а нещастията следват една след друга, в това число и гибелта на Кърт Кобейн през април 1994г.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 16, 2016 at 1:25am PDT

Кейт Мос не е единствено модел, тя е британка. А на британците се гледа с друго око. Благодарение на нея Деп съумява да се запознае с доста хора, които ще му оказват помощ да се развие като музикант.

Мос среща артиста с братята Галахър от „ Оазис”, с които по-късно той си партнира.

Мос и Деп са млади, богати, красиви и съвършената цел за папараците. Двамата постоянно попадат на първите страници на таблоидите, само че това като че ли не им пречи, те обичат да се демонстрират.

На манекенката празненства ѝ харесват не по-малко от Деп. Неслучайно артистът се снабдява с прякора „ Танкът” точно поради издръжливостта си на огромни количества алкохол.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 14, 2016 at 11:58am PDT

Жълтите медии постоянно приказват и за зависимостта му към опиатите.

Всяка една приказка обаче има своя край.

На 13 септември 1994г. Джони и Кейт се затварят в президентския апартамент в хотел The Mark, Манхатън, Ню Йорк. В късните часове на нощта различен популярен посетител на хотела, Роджър Далтри – вокалистът на „ Дъ Ху”, се обажда на рецепцията, с цел да се оплаче от шума, който подвигат Деп и Мос.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 14, 2016 at 4:00am PDT

Роджър Далтри нахлува в жилището и става очевидец на цялостна съсипия. След това, най-вероятно компрометиран от ролята на клеветник, Далтри споделя следното пред пресата:

„ По скалата от 1 до 10 на Джони и Кейт им давам 1 за способността да разрушават хотелски стаи. Справили са се доста постепенно. Същите тези провали „ Дъ Ху” бихме ги създали единствено за минута”.

На идващия ден фотографията на Джони, закопчан с белезници, и задържан от полицията, обикаля света.

В отчета на полицията се оповестява, че вредите в президентския апартамент са на стойност от 10 000 $.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 13, 2016 at 10:32am PDT

Неговият другар и режисьор Джон Уотърс споделя следното: „ Джони измисли гръндж придвижването. Той е хубав, даже и арестуван”.

Сп. „ Пийпъл” пък озаглавява фотографията му като „ Разрушителят”.

Деп публично се трансформира в неприятното момче на Холивуд, а той и Мос в най-популярната двойка в шоубизнеса. Актьорът и манекенката се разделят през 1997г.

След това пътищата им се разделят. Феновете им, които си мечтаят да ги видят още веднъж дружно, ще ги зърнат един до различен в едно музикално видео на Пол Маккартни през 2013г., само че все пак носталгията по тях остава.

View this post on Instagram
A post shared by Johnny And Kate ❤️ (@mossdeppforever) on Jun 10, 2016 at 8:49am PDT

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Съдът пусна предварително килъра Джок Полфрийман Съдът пусна предварително килъра Джок Полфрийман  <br> <strong> Порно актриса </strong> е открита <strong> мъртва </strong> в дома ѝ <br>
Порно актриса е открита мъртва в дома ѝ
 <br> Кои гледа? <br>
Кои гледа?
 <br>, чиято история не трябва да забравяме <br>
, чиято история не трябва да забравяме
Последни  <p><strong>Бурната любов</strong> на Джони Деп и Кейт Мос</p> Бурната обич на Джони Деп и Кейт Мос  Атентатът против жена в адвокатска фирма на ЧСИ - възмездие Атентатът против жена в адвокатска фирма на ЧСИ - възмездие  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски eксклузивно в „ Неделята...  Джок Полфрийман Съдът разгласи претекстовете си за освобождението на Полфрийман  <p><strong>25 години по-късно:&nbsp;</strong>Мрачната истина за актьорите от сериала &quot;Приятели&quot;</p> 25 години по-късно: Мрачната истина за актьорите...  <p>Хиляди възпитаници излизат на климатична стачка днес</p> Хиляди възпитаници излизат на климатична стачка през днешния ден  Невяна Владинова Невяна Владинова разгласи края на кариерата си  Гугъл влага над 2 милиарда $ в зелена сила Гугъл влага над 2 милиарда $ в зелена сила  <p>Борисов: Подготвя се посещаване на <strong>Путин у нас&nbsp;&nbsp;</strong></p> Борисов: Подготвя се посещаване на Путин у...  След отрицателното решение на Екологичен потенциал за България - какви са разновидностите След отрицателното решение на Екологичен потенциал за България - какви са...  <p>Ето по какъв начин са изглеждали <strong>денисовците</strong></p> Ето по какъв начин са изглеждали денисовците  Dibla Design Awards през 2018г Водещи дизайнери и архитекти се готвят за голямо...  психологът Христо Монов Бащата на убития студент: Съдът ни се...  <p>Убийците от Негован имат и трета жертва, подозират близки</p> Убийците от Негован имат и трета жертва, подозират...  Брад Пит Брад Пит: Бягам от тежки и мъчителни усеща  <p>Какво прави Новак Джокович на нивата</p> Какво прави Новак Джокович на равнищата  <p>Как България, Румъния и Унгария вземат участие в жесток бизнес за милиарди&nbsp;&nbsp;</p> Как България, Румъния и Унгария вземат участие в жесток...  Mercedes-AMG CLS53 Daimler стопира развиването на ДВГ  София Лорен Пищна, безконечна, Чочарка: тя покори света вечно  Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер: Може и да се споразумеем за договорка за... Всичко от през днешния ден Виц на деня На въпроса от логическия тест: "Кое от изброените е ненужно – морков, лук, бентли, картоф? " десетокласничките всеобщо дали отговор: морков, лук, картоф... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР