Любопитно България сред най-добрите страни в света, ето защо Държавата

...
Любопитно България сред най-добрите страни в света, ето защо Държавата
Коментари Харесай

България сред най-добрите страни в света, ето защо

Любопитно България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво Държавата ни се е изкачила в тазгодишната ранглиста 21 януари 2020, 17:39  България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво
България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво
 Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември
Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември
 Останките от
Останките от " Титаник " са към този момент предпазени
 Брад Пит описа за какво Лео ди Каприо го назовава „ ухажор ”
Брад Пит описа за какво Лео ди Каприо го назовава „ ухажор ”
 Красула: растението, което е нужно на всеки дом
Красула: растението, което е нужно на всеки дом
 Как се е появил животът на Земята?
Как се е появил животът на Земята?
 Гришо отбрани спортния екип: Не желая да бъда елементарен
Гришо отбрани спортния екип: Не желая да бъда елементарен
 Една от най-красивите дами в света стана майка
Една от най-красивите дами в света стана майка

ългария е на 58-мо място измежду 80 страни в света, съгласно годишната ранглиста на най-хубавите страни в света (U.S. News Ranks 2020 Best Countries) на "US News and World Report ".

В класацията за 2020 година страната ни се изкачва от 67-мо място през 2019 година

Петото издание на световното изследване демонстрира дълготрайни терзания по отношение на неравенството, технологиите и изменението на климата - и бърз спад в доверието на света към Съединени американски щати. Общото класиране на най-хубавите страни мери световната успеваемост по разнообразни индикатори.

На първите места в класацията са Швейцария, Канада, Япония, Германия и Австралия.

Англия и Съединени американски щати се подреждат на шесто и седмо място. Швеция и Нидерландия са на осмо и девето, а челната десятка се добавя от Норвегия.

U.S. News Ranks 2020 Best Countries:

The Top 5 Countries in the World
Switzerland
Canada
Japan
Germany
Australia

The Bottom 5 Countries in the World
Lebanon
Serbia
Oman
Belarus
Tunisiahttps://t.co/dgq9gR27CO
— Gregory Gromov (@ntvll) 16 януари 2020 година
От балканския район в класацията влизат също и Гърция (на 27 място), Турция (на 35), Хърватия (44), Румъния (54), Словения (56), Сърбия (72).

За подредбата на България на въпросната позиция изданието показва няколко аргументи, акцентирайки върху фактори, които съгласно него са основни за нашата страна.

"Разположена в югоизточния завършек на Балканите, България свързва Европа и Азия. Местоположението й я прави обект на нашествия в предишното, само че също по този начин й оказва помощ да развие богата просвета - страната е родното място на кирилицата ", се споделя в разбора, съпътстващ подредбата.

ГАЛЕРИЯ: Държавите с най-хубавите паспорти за пътешестване

Според информацията "Световната банка класифицира България като страна с приход над междинния ".

"България има добре образована работна мощ, само че се счита за най-бедната нация в Европейския съюз. Сред провокациите, пред които е изправена, са проблеми с корупцията и проведената престъпност ", продължава запознаването от изданието със страната ни и продължава:

"България се дефинира като световна страна, която подсигурява независимост на религиозното изложение ".

КОИ СА НАЙ-ЩЕДРИТЕ НАЦИИ НА СВЕТА

В рамките на класацията, като спомагателна класификация са класифицирани и няколко обособени индикатора. Сред тях се открояват да вземем за пример "възможност за забавление и завършения ", съгласно които сме на 52-ро място; "обществен климат " (32-ро място), в който влизат критерии като уважаване правото на благосъстоятелност, тъждество сред половете, грижи за околната среда, човешки права, религиозна свобода; "възможност за бизнес " (47-мо място); "качество на живот " (35-то място).

По тематиката  DW: Колко български деца живеят в друга страна от Европейски Съюз DW: Колко български деца живеят в друга страна от Европейски Съюз  Тези страни постановат най-голяма цензура в интернет, къде е България Тези страни постановат най-голяма цензура в интернет, къде е България  Най-добрите страни за работа за чужденци Най-добрите страни за работа за чужденци  Вижте коя е най-подходящата страна, в която да отгледате детето си Вижте коя е най-подходящата страна, в която да отгледате детето си

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Чака ни малко захлаждане, само че снегът е мираж <br>
Чака ни малко захлаждане, само че снегът е мираж
 <br> Най-често <strong> крадените движимости от скъпи хотели </strong><br><br>
Най-често крадените движимости от скъпи хотели

 <br> Децата на <strong> Джей Ло и Алекс - две фамилии </strong> в едно  <br>
Децата на Джей Ло и Алекс - две фамилии в едно 
 <br> Пет неща, които <strong> интелигентните хора вършат </strong> <br>
Пет неща, които интелигентните хора вършат
Последни  Варна, България България измежду най-хубавите страни в света, ето за какво  Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни  Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11...  <p>Ето по какъв начин опазиха останките на&nbsp;<strong>&quot;Титаник&quot;</strong></p> Ето по какъв начин опазиха останките на "Титаник "  Слави Трифонов Слави Трифонов: Ще записваме нова партия  Доналд Тръмп Ирански народен представител предлага $3 млн. за главата на Тръмп  Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив  <p>Брад Пит описа за какво Лео го назовава &bdquo;любовник&rdquo;</p> Брад Пит описа за какво Лео го назовава...  <p><strong>Красула:</strong> растението, което е нужно на всеки дом</p> Красула: растението, което е нужно на всеки дом  През 2019 година Renault продаде 62 447 електрическия автомобил в света, което е значителен скок по отношение на продадените 49 300 през 2018 година Основният дял от тях се пада на Zoe с 48 369 продажби. Дните на ДВГ в Австрия наближават своя край  Драгомир Димитров Консулът ни в Мюнхен упрекнат в закононарушение  <p>Жената, която <strong>шие облекла от риби</strong></p> Жената, която шие облекла от риби  Тайните на най-чудовищното творение на океана Тайните на най-чудовищното творение на океана  Българка подпали дома си в Италия, дъщеричката ѝ почина Българка подпали дома си в Италия, дъщеричката ѝ почина  Иван Гешев Гешев разпореди специфичен контрол на следствията на...  Сперматозоиди от мъже след гибелта им? Защо не! Сперматозоиди от мъже след гибелта им? Защо не!  <p>Как се е появил <strong>животът </strong>на <strong>Земята?</strong></p> Как се е появил животът на Земята?  Шеф Виктор Ангелов отваря вратите на най-желаната кухня Шеф Виктор Ангелов отваря вратите на най-желаната кухня  Хората ще могат да заплащат в магазините посредством дланта си Хората ще могат да заплащат в магазините посредством дланта си  Мън Хунвей Бивш началник на Интерпол е наказан на 13,5 години за рушвет Всичко от през днешния ден Виц на деня Между другари: - Вчера в ресторанта седях на една маса с тоя, шахматиста - Веселин Топалов... - И какво стана? - Какво... Там покривките едни… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Фънки: Любимият ми десерт е карамелизирана луканка с мандарини  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка: Водещи вести  <p>Борисов: Газопроводът сред Гърция и България ще е подготвен в края на годината&nbsp;</p> Борисов беседва в Давос с Иванка Тръмп и с Урсула фон дер Лайен  Драгомир Димитров Консулът ни в Мюнхен упрекнат в закононарушение  Българка подпали дома си в Италия, дъщеричката ѝ почина Българка подпали дома си в Италия, дъщеричката ѝ почина  Слави Трифонов Върховен касационен съд отхвърли да записва " Няма такава страна "  Тайните на най-чудовищното творение на океана Тайните на най-чудовищното творение на океана  Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни Те са на една възраст, а наподобяват тотално разнообразни  През 2019 година Renault продаде 62 447 електрическия автомобил в света, което е значителен скок по отношение на продадените 49 300 през 2018 година Основният дял от тях се пада на Zoe с 48 369 продажби. Дните на ДВГ в Австрия наближават своя край  Доналд Тръмп Ирански народен представител предлага $3 млн. за главата на Тръмп  Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив Разследващи влизат в обществените домове в Пловдив  <p>Жената, която <strong>шие облекла от риби</strong></p> Жената, която шие облекла от риби  Иван Гешев Гешев разпореди специфичен контрол на следствията на импорт на отпадък Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР