Любопитно Албена Михова: Децата заживяха с героите от Маскираният певец“

...
Любопитно Албена Михова: Децата заживяха с героите от Маскираният певец“
Коментари Харесай

Албена Михова: Децата заживяха с героите от „Маскираният певец“

Любопитно Албена Михова: Децата заживяха с героите от „ Маскираният артист “ Зрителите на NOVA се сбогуваха с Лъва  Александра Грамова 4 ноември 2019, 16:07  Албена Михова: Децата заживяха с героите от „ Маскираният артист “
Албена Михова: Децата заживяха с героите от „ Маскираният артист “
 В Русия: Леопардът, който се счита за домашна котка
В Русия: Леопардът, който се счита за домашна котка
 По нашенски: 3 хрумвания за обяд, който и баба подготвя
По нашенски: 3 хрумвания за обяд, който и баба подготвя
 Собственик на компания търси приятелки на служащите си, които са ергени
Собственик на компания търси приятелки на служащите си, които са ергени
 8 дами, една паметна рокля: коя я носи по-добре
8 дами, една паметна рокля: коя я носи по-добре
 Едни от най-забавните моменти на кралското семейство
Едни от най-забавните моменти на кралското семейство
 Лъвът напусна огромния бал с маски
Лъвът напусна огромния бал с маски
 Тези зодии ще са огромни късметлии през ноември
Тези зодии ще са огромни късметлии през ноември

рителите на NOVA разкриха още една мистерия в „ Маскираният артист “. Събота вечер те взеха решение Лъвът да смъкна своята маска, под която се оказа актрисата Албена Михова. В най-мистериозното шоу през есенния сезон, тя изпя последната си ария - Sober на Evanescence. Въпреки прочувственото осъществяване, Лъвът не съумя да победи Шапката в решаващия дуел.

За страстите след свалянето на маската, както и за тактиката, което е имала, с цел да не я разкрият незабавно, прочетете в изявлението на Албена Михова за Vesti.bg.

- Какво направи незабавно след отпадането ти от шоуто? На кого се обади първо?

- На никого. (смее се). Прибрах се у дома и фамилията ми доста ми се зарадва. Не съм се обаждала на съответен човек, само че доста хора ми писаха. И първото нещо, което видях като се прибрах, още долу на входа, едно дете от прилежащия вход беше написало „ Лъвът е номер едно! Много те обичам. “ и нарисувало едно лъвче. Аз си го отлепих и си го взех у нас.

- Какво си намерения, когато Ники Кънчев допусна, че под костюма на Лъва се крие Кичка Бодурова?

- Много се смях под маската. Направо колкото да се сдържах да не ме чуят. Човек като не се усеща като даден човек му е безусловно извънредно това съмнение. Хубаво е, че ме съпоставят с такива артисти. Принципно ми беше доста прелестно, че ме съпоставят единствено с артисти.



- „ Всеки километър, който измина е единствено плюс за моята душа “ беше още една от уликите за теб – обичаш да пътуваш или това беше отпратка към артистичния ти гений?

- Това е по-скоро визитка към това, с което се занимавам. Аз в действителност доста пътувам. Даже тази седмица още веднъж имам две турнета. Ето да вземем за пример малко преди последния ефир аз се прибрах от Добрич.
„ Маскираният артист “ влиза в своята решителна фаза  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист  маскираният артист
- Коя щеше да е идната ария на Лъва, в случай че беше останал на сцената на „ Маскираният артист “?

- Бях си избрала песента Raise me up на Lana Del Rey и в действителност скърбя, че не съумях да я изпея, тъй като доста ми пасваше.

- Преправяше ли гласа си на сцената и каква беше тактиката ти да заблудиш детективите и феновете?

- Да, несъмнено имах тактичност на сцената. Стараех се доста да подражавам Жана Бергендорф. И съумях да ги заблудя за известно време. Ето да вземем за пример в случай че трябваше да изпея песента Shallow като себе си, нямаше да я изпея по този начин. Но отново считам, че се получи добре.

- Кога можем да чакаме независим албум на Албена Михова?

- Ще направя плоча с всичките песни, които съм изпяла в „ Маскираният артист “ – алено златна, блестяща плоча. (смее се) Това го споделям несъмнено в кръга на шегата.

- Имаш ли любимец измежду оставащите маски?

- Определено Розата. Но също по този начин и Гарванът. Той се оправи доста добре последния път, а и освен.



- С Филип Аврамов си партнирате в постановката „ Ритъм енд блус 1 “ на сцената на Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Как не се издадохте един пред различен, че и двамата участвате в „ Маскираният артист “?

- И това е мистерия. (смее се). Аз го познах, че той е под маската на Бика, само че не му споделих нищо. Може би и той е познал мен, само че не сме коментирали. Ние работим един до друг в театъра. А и аз имам доста догатки за останалите маски, само че не мога да бъда сигурна или да настоявам, че даден човек се крие под маската. Решила съм да изчакам и да се изненадам и аз, тъй като другояче по този начин се убива изненадата. Едно от значимите неща на това предаване е да направиш шоу като си свалиш маската. И аз тъкмо се постарах да ги показва нещата. За мен свалянето на маската е „ шампанското “ на присъединяване ти – хората по какъв начин ще реагират като те видят под маската. Аз напряко настръхнах като видях прелестната реакция на публиката в студиото. Всички станаха на крайници, беше в действителност доста прочувствено. Едно дете даже се разплака. Това съгласно мен беше, тъй като за тях животните са като действителни. Особено в случай че движиш костюмите вярно. И те заживяват с този воин.



- Къде и по какъв начин се прикриваше, с цел да репетираш песните си за шоуто?

- Когато съм сама у дома. И доста хубаво пея на разум. (смее се)

- Имаш десетки функции на театралната сцена, също доста участия в сериали и излъчвания. Доказан гений в доста посоки. Кое е идващото предизвикателство през Албен Михова?

- Засега стартирам с театралните провокации. Очаквам една премиера в бургаския спектакъл на „ Милионерът “ на Йордан Йовков, с режисьор Богдан Петкан, в театъра на Борислав Чакринов. Репетициите към този момент започнаха – страхотни сътрудници. Вярвам, че ще стане доста прелестна пиеса. Наскоро също по този начин изкарах една премиера „ Чудесна неделя за пикник “ с режисьор Николай Младенов. В нея също вземат участие и Деси Бакърджиева, Яна Бобева, Петя Бойчева. Ние сме четири дами и тематиката на постановката е са самотата. Има и смешно има и тъжно. Даже на следващия ден отпътуваме за Добрич, с цел да я изнесем пред публиката там.

- „ Маскираният артист “ e…

- Crazy шоуто. (смее се)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР