Любопитно 75% от жените, заплашени от изгонване от Hell`s Kitchen

...
Любопитно 75% от жените, заплашени от изгонване от Hell`s Kitchen
Коментари Харесай

75% от жените, заплашени от изгонване от Hell`s Kitchen

Любопитно 75% от дамите, застрашени от изпъждане от Hell`s Kitchen Тервел Пулев ще бъде специфичен посетител в Адската кухня  Александра Грамова 24 април 2019, 14:57
ази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA феновете ще гледат по какъв начин професионалните готвачи са изправени пред сериозното предизвикателство да нахранят здравословно младите хокейни очаквания на България. Викове „ Гладни сме “ и втора вечерна резервация с новото фюжън меню на началник Виктор Ангелов ще изпоти много участниците в Hell’s Kitchen, а ще съумеят ли да се оправят ще разберем след броени часове по NOVA.

Ралица, Чилева и Татяна към този момент са номинирани за изпъждане от Кухната на Ада след несполучливото им показване по време на вчерашната вечерна резервация. Как ще се показват състезателите довечера и дали ще завоюват преимущество по време на дневното предизвикателство в Hell’s Kitchen? Ще продължат ли да разочароват началник Виктор Ангелов и дали ще има още изправени пред строя ще е ясно в новия епизод довечера от 21:00 часа.

Дневното предизвикателство ще изпита професионалните готвачи по калориознание, а при инспекция на готварските им умения началник Ангелов ще има асистент в лицето на олимпийския бронзов медалист по бокс Тервел Пулев. Ще има сметки и готвене, поръчки за кулинарно съвършенство и доста напъни за основаването на съвършената паница. Все отново кой от двата тима ще успее да впечатли журито? Победителите ще получат по този начин нужното им време, а победените ще схванат какво значи да имаш здрави бели дробове, само че и липса на шанс.

Вечерната резервация ще предизвика уменията на експертите да готвят бързо и качествено, с цел да нахранят младите спортни очаквания на България. Изпитанието ще е съществено и ще сложи на карта борбата за оставането им в Hell’s Kitchen. Номинираните Ралица, Татяна и Чилева ще се стараят двойно, само че дали това ще е задоволително? Ще има мрънкащи готвачи и такива, които като че ли са пристигнали на курс по готварство. Ще забележим кои избират да анимират вместо да готвят, а на дъската на позора няма да бъдат изписани похвали. Ще гледаме опити за преодоляване на обстановката и молитва за суфле, само че дали това ще е задоволително за началник Ангелов или търпението му ще се изпари ненадейно. Как ще приключи вечерната резервация и ще съумеят ли готвачите да се оправят сполучливо? Ще има ли още номинирани, които ще застанат до Ралица, Чилева и Татяна? Гледайте довечера в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Грамова Hells Kitchen
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР