Любопитно 7 експерти за свалянето на мазнини в корема: Точните

...
Любопитно 7 експерти за свалянето на мазнини в корема: Точните
Коментари Харесай

7 експерти за свалянето на мазнини в корема: Точните съвети

Любопитно 7 специалисти за свалянето на мазнини в корема: Точните препоръки Увеличаване на кардиото, понижаване на захарта и алкохола, повече зеленчуци и фибри, са измежду нещата, които ще борят мазнините 6 октомври 2019, 19:07  7 специалисти за свалянето на мазнини в корема: Точните препоръки Източник: JAXJOX
азнините по корема са това, към което хората гледат най-често, когато желаят да отслабнат.

И не е единствено хармония. Много мазнини в корема може да е рисково и да е обвързвано с някои болести като диабет вид 2.

Ако желаете да се отървете от мазнините в корема, положителната вест е, че можете да вършиме диета, извършения и да измененията метода си на живот, с цел да го постигнете.

Лошата вест е, че не можете да трупате мазнинини единствено където желаете и не може тялото ви да ви слуша като му казвате къде да не натрупа мазнини.

Така че, в случай че търсите да се отървете съответно от мазнините в корема, няма по какъв начин да стане. Но може да се отървете от мазнините като цяло.

Седем специалисти, в това число диетолози, сертифицирани персонални треньори и доктор, изясняват по какъв начин да загубите упоритите коремни мазнини един път вечно. Тези препоръки може да не са лесни, само че с старания и поредност ще сте напът да постигнете задачите си.

Момичета отидоха голи на фитнес, никой не видя

Жена смъкна 30 кг за 4 месеца за сватбата си

Цел за 200-300 минути кардио на седмица

Силовите тренировки са основен детайл за всяка стратегия за намаляване, само че записаният диетолог и сертифициран персонален треньор Джим Уайт, съобщи, че кардиото към момента е от значително значение за загубата на телесни мазнини, в това число от корема.

„ За да отслабнете, се предлага да се стремите към 200 до 300 минути седмично кардио “, сподели Джим. "Правете в продължение на пет дни в седмицата от 45 до 60 минути кардио, с цел да изгорите в действителност телесните мазнини и да отслабнете. "

Силова подготовка със комплицирани извършения

Да, кардиото е значимо за загуба на мазнини, само че повдигането на тежести също може да ви помогне да изгорите калории и да отслабнете дълготрайно. Силовите тренировки ще разрешат на тялото ви да построи мускул, а повече мускулна маса значи, че тялото ви изгаря повече калории неподвижен. Джим предлага силови тренировки към два пъти седмично.

За да се възползвате оптимално от силовата си подготовка, Рейчъл Герсън, сертифициран личен треньор, сподели, че се концентрира върху комплицирани извършения като клякане с щанга, повдигане на щанги и преса за краката. "Смесените придвижвания, съсредоточени върху по-големи мускулни групи, ще изгорят най-вече калории ", сподели Рейчъл. "Ако мислите за това, ще се почувствате доста по-уморени, откакто извършите клек, в сравнение с да извършите бицепсово прегъване ".

Плюс това, придвижванията като клекове, мъртва двигателна сила са ориентирани към няколко мускулни групи едновременно. "Когато изгорите мазнината ще изградите прекрасен мускул изпод, който ще стартира да се демонстрира, което дава този тонизиран тип ", сподели тя.
 Клековете натоварват повече
Здравословен недостиг на калории

Докато упражненията са значима част от всеки проект за намаляване, храненето ви оказва най-голямо въздействие върху опцията ви да отслабнете. За да губите телесни мазнини, би трябвало да се храните с калориен недостиг - изразходвайте повече калории, в сравнение с приемате.

"Трябва да изгорите повече калории, в сравнение с ядете ", сподели диетологът Кимбърли Гомер. "Създайте калориен недостиг, поддържайте го и ще загубите непотребните мазнини, където и да е по тялото си ".

За да губите към кг на седмица, би трябвало да ядете 500 калории по-малко дневно. Просто не забравяйте да не ядете по-малко от 1200 калории дневно за жени; потреблението на прекомерно малко калории ще забави метаболизма ви (да не приказваме, че ви лишава от съществени хранителни субстанции!)

Важно е обаче освен количеството калории, само че и качеството. Трябва да се концентрирайте върху храните с плътни хранителни субстанции.
 Намалете модифицираните храни
"Намалете приема на ултра модифицирани храни, които се създават благодарение на подсладители, съдържащи доста фруктоза, като царевичен сироп ", съобщи спортният диетолог Рейчъл Файн.

"Тези модифицирани захари в огромни количества е потвърдено, че предизвикват струпване на мазнини в черния дроб, което води до наддаване на тегло, инфектиране и свързани болести като метаболитен синдром. "

Въпреки че модифицираните захари се намират в типичните виновници: бисквитки, бонбони, консервирани плодове и сода, те са и в замразена опакована храна като замразени пици и замразени вечери. Най-добре е въобще да избягвате тези типове опаковани храни, само че в случай че ги ядете, не забравяйте да ревизирате етикетите.

Намалете захарта

Това не би трябвало да е изненада: прекалено много добавена захар (не единствено модифицирана захар) може да докара до увеличение на тежестта, в това число и мазнините в корема ви, изключително в случай че посегнете към сода или плодови сокове. Изследванията демонстрират, че увеличението на подсладените със захар питиета може да докара до повече мазнини в корема.

Добаванета захар не е единствено в сладкишите, само че и барчета, кисело мляко и масла. "Без добавена захар е оптимално, само че се предлага до 25 грама (шест чаени лъжички) дневно за тези, които желаят да губят мазнини в корема ", сподели тя. "Ако имате здравословен проблем, може да ограничите приема на захар до 15 грама (четири чаени лъжички) дневно. "
 Замразените храни и тези със захар пречат
Намалете алкохола и някои питиета

Да, можете да пиете алкохол и отново да отслабнете. Но в случай че се пробвате да се насочите съответно към коремните мазнини, може би е най-добре да оставите алкохола.

"Намаляването на приема на алкохол може също да помогне за понижаване на мазнините в корема. Често забравяме, че алкохолът е хранителен детайл самичък по себе си, тежащ в седем калории на грам ", изясни Рейчъл. "Алкохолът се всмуква по-бързо от множеството други хранителни субстанции. Когато се употребява прекалено, алкохолът пречи на други макронутриенти, като въглехидрати и мазнини ". Тя добави, че това предизвиква съхранението на мазнини, а не разграждането на мазнините.

Намалете напрежението

Досега се фокусирахме върху диетата и упражненията, само че подтискането на напрежението е от основно значение за отделянето на телесни мазнини, изключително в корема. "Стресът освобождава хормон, наименуван кортизол ", сподели доктор Ерика Пател, интернист в университета в Южна Калифорния.

"Освобождаването на кортизол предизвиква високи равнища на кръвна захар, като предизвиква разграждането на протеиновите ресурси в глюкозата, с цел да се употребява като гориво. С течение на времето непрекъснато високите равнища на кортизол, следени при стрес, предизвикват съхранението на непотребната глюкоза като мазнини в корема ", изясни тя.

"Да не приказваме, че стресът може да провокира нездравословни хранителни привички: какъв брой постоянно посягате към торба чипс или към бурканчето с бисквитки след неприятен ден на работа ", пита специалистът.

Намаляването на напрежението в живота ви е по-лесно с храна, само че когато се чувствате уплашени, приложете други механизми за справяне, които не включват храна или алкохол: четете, ходете на разходка, къпете се, запалете свещ, практикувайте медитация, или четете списание.

Ако се чувствате в допълнение уплашени по време на работа, вижте дали можете да станете от бюрото си за няколко минути и да се разноските из офиса. Плюс това, достатъчното сън през нощта - насочете се към седем часа - ще понижи равнищата на стрес и ще ви помогне да се чувствате добре отпочинали за деня.

Заредете се с фибри

Говорейки за пълнозърнести храни, тези комплицирани въглехидрати са цялостни с фибри. Кимбърли сподели, че зареждането с фибри може да ви помогне да намалите мазнините в корема. И не ви трябват тонове фибри, към шест грама дневно би трябвало да свърши работа.

Тя предлага да се ядат храни, богати на фибри, като варен фасул, гореща пълнозърнеста зърнена просвета (като овесена каша), пресни плодове, печени картофи и сладки картофи, зелени зеленчуци и самун с пълнозърнеста пшеница.

Добавете високоинтензивни извършения към вашия фитнес проект

HIIT, което значи високоинтензивна интервална подготовка, може да ви помогне да получите ефикасна подготовка за по-кратък интервал от време. В HIIT вършиме подготовка на оптималната скорост, последвана от още по-дълъг интервал на отмора. Можете да вършиме HIIT с извършения със лично тегло, повдигане на тежести или кардио, като спринт на бягащата пътека.

Има някои доказателства, че HIIT може да се насочи към мазнините в корема. Ерик предлага на хората да HIIT един или два пъти седмично да губят мазнини. HIIT може също да ви помогне да постигнете и несъразмерна консумация на О2, и по-късно тялото ви продължава да изгаря калории даже след тренировката.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР