Любопитно 11 модни грешки, които ни карат да изглеждаме евтино,

...
Любопитно 11 модни грешки, които ни карат да изглеждаме евтино,
Коментари Харесай

11 модни грешки, които ни карат да изглеждаме евтино, дори със скъпи дрехи

Любопитно 11 фешън неточности, които ни карат да изглеждаме на ниска цена, даже със скъпи облекла Няколко съвета, които могат да ви оказват помощ да изглеждате зашеметяващо  Василена Василева 10 април 2020, 14:49  11 фешън неточности, които ни карат да изглеждаме на ниска цена, даже със скъпи облекла Източник: iStock Photos/Getty Images
омичетата на към 16-годишна възраст харчат приблизително със 76% повече пари за облекла, в сравнение с момчетата. Това по какъв начин изглеждаме обаче не постоянно зависи от сумата, която сме похарчили, с цел да възобновим дрешника си.

Ако се разпознаете в сходна обстановка, не бързайте да се разстройвате. Стилистите сътвориха лист със препоръки, които могат да ви оказват помощ да изглеждате зашеметяващо. И в никакъв случай на ниска цена!

1. Модни неща от предходни сезони

Проблемът е, че огромна част от хората знаят преди какъв брой години сте ги купили.

А носенето на настоящи, съвременни облекла може да ви изслезе много скъпо. Ако не сте от хората, които с лекост се сбогуват с нещо отпреди година или повече, старайте се да цялостните дрешника си главно с облекла, които няма да изгубят актуалността си с течение на времето.

2. Оувърсайз (големи) облекла

Вижте тази обява в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР