Любопитно 10 неща, за които не дължим обяснение на никого

...
Любопитно 10 неща, за които не дължим обяснение на никого
Коментари Харесай

10 неща, за които не дължим обяснение на никого

Любопитно 10 неща, за които не изискуем пояснение на никого Личното пространство е право на всеки  Ванеса Николова 29 септември 2019, 17:14 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  10 неща, за които не изискуем пояснение на никого
10 неща, за които не изискуем пояснение на никого
 Диамантеният пръстен на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)
Диамантеният пръстен на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)
 Най-бляскавите вечерни рокли на Кейт Мидълтън
Най-бляскавите вечерни рокли на Кейт Мидълтън
 Нещата, които да спрем да вършим след 35г.
Нещата, които да спрем да вършим след 35г.
 Топъл есенен обяд - 3 хрумвания, които ще ни заредят с сила
Топъл есенен обяд - 3 хрумвания, които ще ни заредят с сила
 Лилавите храни, които би трябвало да включим в менюто
Лилавите храни, които би трябвало да включим в менюто
 Проучване разкрива какво отблъсква дамите по време на секс
Проучване разкрива какво отблъсква дамите по време на секс
 7 известни персони, които са инроверти
7 известни персони, които са инроверти

ешенията, които взимаме и позициите, които пазиме, построяват един облик за нас в очите на близките.

Това обаче не значи, че изискуем пояснения за персоналните си решения на който и да било.

Личното пространство е нещо, на което всеки има право.

Кои са десетте неща, които можем да запазим единствено за себе си, без да споделяме елементи с други хора, ни напомнят от zadovoljna.hr.

Религиозни и политически възгледи

Запазването на религиозните и политическите възгледи в загадка е право на всеки един.

Всеки самичък може да реши какво желае и какво не желае да показа. В последна сметка най-важното е да се чувствате задоволени и щастливи от това, в което вярвате.

Любовта

Състоянието на любовния ви живот си е единствено и само ваша работа. Не дължите пояснение на никого за това дали сте сами или не, в какъв стадий е връзката ви и прочие.

Днес множеството хора са привикнали да демонстрират обществено и най-интимните елементи от своя живот, само че това не значи, че всеки е задължен да се приспособи към тази житейска настройка.

Доброто въодушевление

Всеки човек е свободен да минава през своите настроения, само че това не значи, че би трябвало да дава пояснения за тях.

Все отново, в случай че средата, в която работите, е токсична, и хората непрекъснато ви съдят за прекомерно положителното ви въодушевление, защитете се.

Несъгласието

Хората сме разнообразни, имаме разнообразни ползи и взор върху живота.

Невинаги можем да се харесаме с някого, въпреки и доста да опитваме. Нито пък постоянно ще сме съгласни с мнението на индивида насреща.

Никога не премълчавайте това, което мислите, за избягването на спорове. Дръжте на позицията си, само че въпреки всичко бъдете толерантни и изслушвайте събеседника си.

Целите

Що се отнася до вашите упоритости в професионалния и персоналния ви живот, изцяло свободни сте да запазите тези ваши цели в загадка.

Външният тип

Защо сте боядисали косата си в зелено, за какво сте си създали татуировка, за какво сте се гримирали по този метод, за какво сте си създали такава прическа?

Никой няма право да съди външния ви тип.

Къде живеете

Кварталът, размера на жилището и хората, с които живеете, не са част от това, което всеки би трябвало да знае за вас.

Работата

Дали сте удовлетворени от настоящето си работно място не е нещо, което би трябвало да казвате на всеки.

Това е въпрос, чийто отговор интересува само и единствено вас самите.

Финанси

Какви са вашите приходи и дали са задоволителни, с цел да живеете добре, са въпроси, на които не дължите отговор.

Децата

Всеки родител има собствен личен метод на възпитаване на децата си.

Не позволявайте някой да ви споделя кое е вярно и кое е неверно. В процеса по развъждането на едно дете „ правилно” и „ грешно” са нереални понятия, които всеки схваща друго.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ванеса Николова Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Втора жертва от злополуката при Пловдив <br>
Втора жертва от злополуката при Пловдив
 Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години  <br> Нещата, които <strong> да спрем да вършим </strong> след 35г. <br>
Нещата, които да спрем да вършим след 35г.
 Франция се сбогува с Жак Ширак Франция се сбогува с Жак Ширак Последни  <p><strong>10</strong> неща, за които <strong>не изискуем обяснение</strong> на никого</p> 10 неща, за които не изискуем пояснение на никого  <p><strong>Диамантеният пръстен</strong> на една бъдеща знатна младоженка (СНИМКИ)</p> Диамантеният пръстен на една бъдеща знатна младоженка...  Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха  Борис Джонсън Джонсън - Брекзит до 31 октомври, вероятен импийчмънт  Кейт Мидълтън и принц Уилям Най-бляскавите вечерни рокли на Кейт Мидълтън  На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство. Фандъкова откри предизборната си акция  Франция се сбогува с Жак Ширак Франция се сбогува с Жак Ширак  <p>Нещата, които <strong>да спрем да вършим </strong>след 35г.</p> Нещата, които да спрем да вършим след 35г.  Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София  Александър Андреев, ЦИК Местните избори ще са най-тежките до момента  Мъж намушка с нож жена си в Септември Мъж намушка с нож жена си в Септември  Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80 години Тревожно: След 10 години 7% от българите ще са над 80...  Топъл есенен обяд - 3 хрумвания, които ще ни заредят с сила Топъл есенен обяд - 3 хрумвания, които ще ни заредят с...  <p>Втора жертва от злополуката при Пловдив&nbsp;</p> Втора жертва от злополуката при Пловдив  Apple iPad Какво би трябвало да знаем за новата iPadOS  Доналд Тръмп Тръмп и Украйна: една ужасяваща параноя  Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри  Снимка: pixabay Какво време ни чака в края на септември  <p>Лилавите храни, които би трябвало да хапваме през есента</p> Лилавите храни, които би трябвало да хапваме през есента  Жена почина, четири деца в болница след злополука Жена почина, четири деца в болница след злополука Всичко от през днешния ден Виц на деня - Добър ден! Голяма ракия, апелирам! - Господине, 8:00 ч. е! - Добро утро! Голяма ракия, апелирам! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Германската пенсионерка, която сбъдна Германската пенсионерка, която сбъдна " българската си фантазия "  Грета Тунберг: Хората страдат, умират, екосистеми се разрушават  Пациент на кардиолога с 57 хиляди лева заплата: Трябва да бъде наказан  Вижте неписаната история на България в фотоси  Честваме 111 години самостоятелна България  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство. Фандъкова: Политически инженери желаят да подменят играта, аз не съм част от това  Александър Андреев, ЦИК Александър Андреев: Местните избори ще са най-тежките до момента  Борис Джонсън Джонсън - Брекзит до 31 октомври, вероятен импийчмънт  Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха Предсрочни избори в Австрия, Курц сигурен в успеха  Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София Запалиха колата на проверяващ служител на реда в София  Мъж намушка с нож жена си в Септември Мъж намушка с нож жена си в Септември  Apple iPad Какво би трябвало да знаем за новата iPadOS  Доналд Тръмп Тръмп и Украйна: една ужасяваща параноя  Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри Освещават храм, издигнат с дарения от дядо Добри  Снимка: pixabay Какво време ни чака в края на септември  Жена почина, четири деца в болница след злополука Жена почина, четири деца в болница след злополука  Мая Манолова откри предизборната си акция Мая Манолова откри предизборната си кампания
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР