Любопитни подробности за най-новото шоу на Nova Скрита самоличност, което

...
Любопитни подробности за най-новото шоу на Nova Скрита самоличност, което
Коментари Харесай

Още в първите епизоди участник в Скрита самоличност печели почти 100 000 лева

Любопитни детайлности за най-новото шоу на Nova " Скрита идентичност ", което се чака да тръгне при започване на юни в ефир разкриха водещият Герасим Георгиев - Геро и продуцентът Джуди Халваджиян.

" Максимумът, който може да бъде извоюван, е 100 000 лв.. А още в първите епизови на " Скрита идентичност " имаме участник, който стигна до 96 000 лв. ", сподели Геро в  " На Кафе " пред Гала, а след това добави:

" Гледам да не знам доста, с цел да ми бъде забавно и на мен. Трябва да си доста бдителен, има и жокери. Зрителите гледат от екрана, по-ясно им е, а за участника е доста по-трудно и визията, и преценката ".

" Има улики, с които се оказва помощ на участника, тъй като не е толкоз елементарно, колкото си мислим. Това е една глътка въздух, с която да проверим сетивата си ".

" Тази игра е много друга от всички други. Има игри, в които трябват доста познания. Има игри единствено с шанс. В тази игра е доста забавно това, че играчът би трябвало да е доста подсъзнателен, бдителен, да гледа всеки един подробност ", показа и продуцентът Джуди Халваджиян, който също е тествал наблюдателността си, наедно с участниците.

" В първите игри аз не знаех кои са участниците. Заставахме в една стая с брат ми и играехме наедно с участника. Беше доста забавно ", показа Джуди. 

" Досега сме имали повече мъже участници. Само една жена за последните пет епизода, които сме снимали. Направи ми усещане, че на нея й беше доста мъчно, макар че дамите имат по-развито шесто възприятие. По-нататък ще вкараме и известни хора с заниманията им ", разкри още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР