Любопитна случка разказа бившият национал Радостин Кишишев, свързана с починалата

...
Любопитна случка разказа бившият национал Радостин Кишишев, свързана с починалата
Коментари Харесай

Кишишев разказа как Марадона стъписал Гонзо!

Любопитна преживелица описа някогашният национал Радостин Кишишев, обвързвана с умрялата футболна икона Диего Марадона. Тинката се върна към пролетта на 1998 година, когато националите гостуват в Буенос Айрес за инспекция с Аржентина. Дон Диего пристигнал в хотела на " лъвовете ", с цел да се види със своя другар Христо Стоичков. Там митичният номер 10 изненадал тогавашната звезда на Левски Георги Иванов.

" Загубихме с 0:2 от аржентинците. Ако не греша, головете вкараха Батистута и Клаудио Лопес. Във фоайето на нашия хотел влезе самият Марадона. Икона, не може да се опише! Тогава имах шанса да се докосна онлайн до него. Той попита къде е Стоичков. Казаха му, че си е в стаята, на еди кой си етаж. Тогава Ицо беше в една стая с Гонзо. Марадона се качва горе и чука на вратата. Отваря Гонзо и се стъписва! Пред него e Марадона! Това е същинска история ", описа бургазлията пред Нова телевизия.

Кишишев приказва и за ограниченията, които страна подхваща в битката с ковид. Бившият състезател на Чарлтън, Лийдс и Лестър показа, че ресторантьорският му бизнес ще пострада съществено от идния непълен локдаун.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР