Любопитна случка от кулоарите на гейм индустрията разкрива, че дори

...
Любопитна случка от кулоарите на гейм индустрията разкрива, че дори
Коментари Харесай

Висш шеф в Electronic Arts оспорва уволнение заради мъжкото му достойнство

Любопитна преживелица от коридорите на гейм промишлеността разкрива, че даже всемогъщите шефове на огромни компании не са застраховани против неточности и нелепи гафове. Бившият шеф на Electronic Arts Ирландия Филип Грене е решил да оспори своето уволнението. Миналият месец Грене беше отхвърлен от работа поради потреблението на израз със полово наличие по време на конферентен диалог.
Според Irish Independent, Грене, който тогава бил шеф на световната работа за доставка в EA Ирландия, признава, че е употребява думата „ пенис “, само че тя не е била със полово наличие, а в подтекста на всекидневен израз, с който е желал да изрази, че „ не желае да се опълчва на сътрудниците си “. Получателят на известието обаче очевидно е бил на друго мнение и е подал тъжба.

В резултат на това, Грене бе уволнен за жестоко нарушаване на политиката на ЕА за тъждество.

Роденият във Франция Грене упорства, че защото британският език не му е първороден , EA е трябвало да вземе това поради по време на следствието. Адвокатът му твърди, че ЕА е работила „ по безусловно умишлен метод “, а уволнението е „ злонамерено “, защото ищецът не е получил позиция, за която е кандидатствал.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР