Любопитна случка извън терена по време на гостуването на Левски

...
Любопитна случка извън терена по време на гостуването на Левски
Коментари Харесай

Боримиров спасява знаме на Левски в Черна гора

Любопитна преживелица отвън терена по време на гостуването на Левски на Сутиеска в реванша от първи квалификационен кръг на Лига Европа споделя на страниците си спортния ежедневник " Меридиан Мач ".

Мачът сред Сутиеска и Левски, приключил 0:0, напълно не мина без ексцесии. Домакините дълго време преди срещата тръбяха, че се тормозят от българската агитка, само че в действителност самите те сътвориха проблемите на стадиона в Никшич.

Още в средата на първото полувреме полиция нахлу в бранша на гостуващите почитатели без основателна причина.

Малко по-късно бяха атакувани и “сините ” шефове в бранш “А ”, като по тях бяха хвърляни предмети и бяха обиждани на “цигани ”. Въпреки това нашите не се поддадоха на провокациите и резервираха успокоение по местата си.

Това обаче не бе всичко. Апогеят пристигна, когато служител на реда без забележима причина взе знаме от българската агитка.

След края на срещата обаче то героично бе върнато на почитателите. Това бе сторено от юношата Деян Иванов, който налетя на униформения и измъкна знамето от ръцете му.

Помощ в това начинание му оказа и спортният шеф Даниел Боримиров, именуван гальовно от почитателите Дедо Боре.

Преди и след мача пък имаше леки битки сред локални почитатели и българските ултраси, само че за благополучие до по-сериозни конфликти не се стигна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР