Любопитна рокада в Благоевградско предстои. ИТН, които в Пиринско не

...
Любопитна рокада в Благоевградско предстои. ИТН, които в Пиринско не
Коментари Харесай

Ще повтори ли Славчо случая Бат Сали в парламента?

Любопитна рокада в Благоевградско следва. Има Такъв Народ, които в Пиринско не съумяха да преминат чертата и останаха с под 4% от гласовете на гласоподавателите, ще имат народен представител, откакто 11-тият мандат, след преразпределението на база излишък, отива при партията на Слави, написа struma.com.

Народен представител в 01 МИР Благоевград става лидерът на листата Слави Трифонов.

Коментира се интензивно, че Слави няма да влезе в Народното събрание и по този начин отстъпва мястото на Станислав Богдански, който ще влезе в Народното събрание с гласовете на 349 гласоподаватели. Така Богдански ще повтори проблема " Бат Сали " през 2014, когато кюстендилецът от Движение за права и свободи, при най-нисък резултат на партията му, стана народен представител.

Има Такъв Народ в област Благоевград не съумя да прескочи бариерата от 4 % и по време на акцията никой не усети наличието им в предизборната борба.

Коментарите в района са, че огромна част от гласовете за Има Такъв Народ са персонално за лидера Слави Трифонов, който има  почитатели в региона. Остава провесен въпросът дали Трифонов ще одобри да бъде представител на Пиринско в 49-тия парламент, или ще остави различен да го смени и толкова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР