Любопитна обява се появи в социалната мрежа Facebook. Мъж от

...
Любопитна обява се появи в социалната мрежа Facebook. Мъж от
Коментари Харесай

Циганин продава нелегално регистрационни талони за коли в интернет

Любопитна публикация се появи в обществената мрежа Фейсбук. Мъж от ромски генезис предлага за обмен огромни и дребни талони за регистрация на коли.

"Имам много талони с номера на разнообразни коли. Някой в случай че му би трябвало... ", написа Красимир Колев и дава телефон за връзка.



От TrafficNews.bg се свързаха с Красимир и го попитаха дали може ли да им изтъргува ваучър. Колев се поинтересувал за каква кола става дума и при упоменатата марка и модел, той споделил, че за съответния автомобил няма, само че предложил други няколко модела, за които разполага с налични документи.

Цената на талоните варирала съгласно желанията на клиента за марка и модел - за някои по-скъпо, за други по-евтино. От думите на мъжа се подразбира, че става дума за към този момент съществуващи регистрационни талони, като това води до съмнение, че талоните са годно издадени. Въпреки това документите могат да се окажат и подправени.

По какъв метод мъжът се е сдобил с тях, каква е достоверността им и чия благосъстоятелност са, остават въпроси, на които проверяващите управляващи би трябвало да дадат отговор.

Търговията с документи, същински или подправени, е противозаконна и при доказване на присъединяване в такава скица законът планува до три години отнемане от независимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР