Любопитен момент е белязал тегленето на боксьорите преди мача между

...
Любопитен момент е белязал тегленето на боксьорите преди мача между
Коментари Харесай

Не харесаха гащите на Пулев, съблякоха го чисто гол

Любопитен миг е белязал тегленето на боксьорите преди мача сред Тервел Пулев и Дешон Уебстър. Двубоят е за Интерконтиненталната купа в полутежка категория на Световната боксова асоциация. Можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg .
Според " Марица ", при първото претегляне през вчерашния ден в " Пловдив Плаза МОЛ " се е оказало, че българинът е тежал с 50 грама повече от допустимото за категорията. Това е наложило той да бъде претеглен чисто гол в тоалетната. При повторния тест Пулев е заковал кантара на разрешените 90.650 кг.
" 50-те грама бяха от бельото му. Слиповете на Тервел тежат към 100 грама. Не можехме да го съблечем чисто гол пред хората и по тази причина го направихме на прикрито място ", изясни персоналният треньор на Тервел Михаил Таков.
А по какъв начин Уебстър се закани на българина вижте в този материал.
В събота вечер Тервел Пулев се изправя в най-важния си дуел в кариерата в професионалния  бокс , като се изправя в спор за Интерконтиненталната купа на WBA. Ако нямате опция да сте в зала " Колодрума " или да гледате по малкия екран, то може да следите  Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР