Любопитен материал се появи в официалния сайт на УЕФА. Той

...
Любопитен материал се появи в официалния сайт на УЕФА. Той
Коментари Харесай

УЕФА посочи ЦСКА като един от най-големите провали

Любопитен материал се появи в формалния уебсайт на УЕФА. Той е във връзка сериозната преднина на Ливърпул в Англия и считаната от мнозина решена битка за купата във Висшата лига.

„ Червените” на Юрген Клоп се намират на върха във краткотрайното нареждане с преднина от цели 13 точки от втория Лестър. Ливърпул е и с мач по-малко от директните си съперници.

От УЕФА обаче предизвестиха, че историята познава много съществени провали на отбори, които са се считали за сигурни първенци, само че в последна сметка са претърпявали популярни провали. Като един от тези отбори е посочен и българският ЦСКА и по-конкретно представянето му през сезон 2014/2015, когато „ армейците” пропиляват сериозна преднина и губят купата за сметка на Лудогорец. В крайното класиране ЦСКА приключва едвам пети.

„ Въпреки че е на върха в класирането по Коледа, ЦСКА губи голмайстора си Серджиу Буш, който минава в британския Шефийлд Уензди по време на зимната пауза. Това води до пагубните 10 мача без маркиран гол и сриването на отбора до петото място в крайното класиране”, написа уеб сайтът на УЕФА.

„ Не можеш да спечелиш, в случай че не бележиш”, споделя тогава Любослав Пенев – третият треньор на отбора напролет след Стойчо Младенов и Галин Иванов. Нещата стават още по-зле, когато след края на сезона тимът е изхвърлен в третото равнище на футбола в България поради финансови проблеми”, напомнят още от УЕФА.

В листата с големите провали в европейски футбол попадат още тимове като Аякс, Реал Мадрид, Интер, Нюкасъл, Реймс и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР