Любопитен и тъжен момент бележи живота и кариерата на -

...
Любопитен и тъжен момент бележи живота и кариерата на -
Коментари Харесай

Жестока катастрофа едва не отнема на Мир всичко, за което се е борил

Любопитен и печален миг бележи живота и кариерата на - тази нощ, през 2004 година. Тогава една разходка с непознат мотор едвам не прекатурва живота му. Все отново тя има последствия за кариерата на американския ММА войник.
На 17 септември, няколко дни след сватбата си със своята настояща брачна половинка Дженифър, Мир се качва на мотоциклета на брат си да се повози. Той се блъска с кола и главата му, въпреки и предпазена с каска, се удря в бордюр. Според лекарите боецът е изхвърчал на към 80 фута (около 24 метра) от мотоциклета и е получил голям брой пострадвания, измежду които фрактура на бедрената кост.

Най-съществената травма, която Франк Мир получава тогава, е на коляното. За благополучие, лекарите съумяват да поправят нанесените от удара вреди. След интервенция американският войник се възвръща последователно, само че поради случая се постанова да се откаже от купата на UFC в тежка категория, която печели 4 месеца по-рано против Тим Силвиа.
Според медии в Съединени американски щати интервенцията на коляното води Мир до преоткриване на самия себе си, макар че му лишава няколко борби, преди в действителност да се върне към най-хубавото, на което е кадърен. Той се завръща към ММА чак през февруари 2006 година със загуба против Марсио Крус.
" Благодарен съм за този случай, тъй като той ме направи това, което съм през днешния ден ", споделя 42-годишният състезател след това. Наскоро Ви разказахме, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР