Любомир Милчев - Денди е в кома в Окръжна болница

...
Любомир Милчев - Денди е в кома в Окръжна болница
Коментари Харесай

Последни новини: Денди е в критично състояние, почти няма надежда

Любомир Милчев - Денди е в кома в Окръжна болница след нечовечен побой, случил се на 17-и февруари. Популярният всемирски хроникьор е станал жертва на брутални удари в главата, твърди се, че мястото на събитието е бил апартаментът му, само че кой е причинителят и каква е повода към момента не са известни. До момента информацията по случая е нищожна, Министерство на вътрешните работи и прокуратура водят следствие.

Тази сутрина получихме последни тревожни вести към положението на Денди. Говорителят на Окръжна болница, Антон Луков, даде изявление пред Нова телевизия с последни сведения, като стана ясно, че възможностите на Милчев да оживее не са огромни. Луков разяснява и апелите в обществените мрежи за даряване на кръв и изясни, че такива дейности не са нужни, защото сходен тип интервенции, каквато е осъществена на Денди, не изискват доста кръв. Освен това, лечебното заведение разполага със ресурси и хроникьорът получава задоволително медикаменти и не е належащо даряване на кръв.



Говорителят на болничното заведение заяви, че Денди е бил признат още в същия ден на побоя с тежка черепно-мозъчна контузия и незабавно е претърпял интервенция.

 Антон Луков, Денди

Говори се, че не става дума за принуждение, а за опит за ликвидиране, защото ударите са напълно в региона на главата и са били брутални. По тялото съвсем няма следи от принуждение. В момента Денди е в медикаментозна кома и не е безсънен от четвъртък насам.

„ За страдание, възможностите да се пребори за живота си не са огромни, той не е идвал в схващане. Бит е брутално в главата. Има фрактури на черепа. Не става въпрос просто за удар”, оповестиха още от болничното заведение.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР