Любомир Лазаров е роден в София, завършил е българска филология.

...
Любомир Лазаров е роден в София, завършил е българска филология.
Коментари Харесай

Не е истина! Лазаров каза защо е използвал жокер на въпрос, чийто отговор е знаел

Любомир Лазаров е роден в София, приключил е българска лингвистика. По специалност - публицист. Казва, че най-голямото му достижение са двете му деца. Дядо е и на четирима внуци. Почитател на операта и на британското футболно състезание. Не се дефинира като човек на риска.

Той стана първият участник в " Стани богат “, откогато играта се излъчва по bTV, който съумя да  стигне до върха и да отвори въпроса за 100 хиляди лв.. Знанието и ерудицията го заведоха до този исторически триумф.

Той се отхвърли на последния въпрос, само че си потегли от " Стани богат “ с рекордната сума от 50 хиляди лв..  

" Първият човек, който ми се обади, беше едно младо момче от Кюстендил, с което преди пет години лежахме дружно в " Пирогов “. Той ми звънна по телефона “, показа Любомир Лазаров, който седна на стола в предаването " 120 минути “. 

" Внуците са доста щастливи, изключително дребният, който беше в студиото “, добави той.

" Човек не знае какъв въпрос ще се падне. Това са въпроси, които или знаеш, или не знаеш. От едно равнище нататък няма логичност. Последният въпрос, на който отговорих, се оказа най-лесен. Аз познавам творбата на Данте Алигиери " Ад “. Познавам го от дете “, изясни Лазаров.

" Ад “ съм го учил един път в учебно заведение и по-късно в университета. Даже съм го преподавал в късия ми стаж като учител в гимназията “.

Защо е употребявал жокер на въпрос, чийто отговор е знаел?

" Внукът ми беше неизказано благополучен, че татко му ми е оказал помощ да отговоря на въпроса на такава висока позиция. Аз бях сигурен, че синът ми ще отговори. Другото е, че когато си стигнал такова равнище – да остават два въпроса, би трябвало да останеш самичък и уединено с въпросите. Оставаш самичък – знаеш или не знаеш. Не съм се колебал дали да изстрелвам. Не съм хазартна персона. Признах, че не го зная и завърших играта. Михаил Билалов беше доста отчаян, несъмнено и други “, разяснява журналистът.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР