Любомир Коларов: От екрана на БСТВ ще звучат всякакви мнения

...
Любомир Коларов: От екрана на БСТВ ще звучат всякакви мнения
Коментари Харесай

Любомир Коларов: От екрана на БСТВ ще звучат всякакви мнения

Любомир Коларов: От екрана на БСТВ ще звучат всевъзможни отзиви
Аз не се лимитирам единствено с хора, които са свързани, съпричастни или симпатизират на Българска социалистическа партия. Ще желая от екрана на нашата телевизия да звучат всевъзможни мнение. Нека да търсим истината, обективността и това рационално зърно, от което се нуждае за развиването си нашата татковина.

Това съобщи в изявление за БГНЕС шефът на Българска свободна медия Любомир Коларов, който оглави новосъздадената от Българска социалистическа партия телевизия – БСТВ (Българска свободна телевизия).

Стартът на малкия екран следва до няколко дни, а сега се организират техническите проби и се приготвят първите излъчвания. Целият екип на БСТВ се състои най-вече от младежи и наброява над 50 публицисти, водещи, оператори, режисьори и механически личен състав.

„ Никой до този миг не ми се е обаждал, с цел да ми каже по какъв начин би трябвало да наподобява малкия екран. Просто ни споделиха: „ Бъдете свободни! Правете това, което чувствате и смятате, че е вярно и почтено да се каже на хората “. В това отношение съм признателен на управлението на Българска социалистическа партия “, означи Любомир Коларов.

Акцент в програмата на БСТВ ще бъдат новините, за които ще дава отговор Валерия Касиян, както и публицистичните излъчвания. Водещ на утринния блок ще бъде журналистът Стоил Рошкев. Предавания в малкия екран ще имат и публицистите Александър Симов и Велизар Енчев.
 Целият екип на БСТВ се състои най-вече от младежи и наброява над 50 публицисти Целият екип на БСТВ се състои най-вече от младежи и наброява над 50 публицисти / БГНЕС
„ Специално място ще бъде обърнато на публицистичните излъчвания. Имам чувството, че хората на първо място желаят да чуят това, което желаят да проучват и схванат, а ние ще им помогнем в това с един справедлив коментар “, описа още шефът на медията.

Той бе безапелационен, че основният мотор на малкия екран ще бъдат нейните публицисти.

„ Телевизията не е партийна. Тя ще споделя почтено и честно за събитията такива, каквито са ”, увери Любомир Коларов. БСТВ си слага за цел да обгръща всички значими събития, както и да прави директни включвания от най-горещите точки на София и страната. За тази цел медията построява и мрежа от репортери.

Културата също ще има своето особено място в програмата на малкия екран, твърди нейното управление. За задачата е поканен писателят, книгоиздател и академик Иван Гранитски, който ще направи предаване с името „ Лик “ (Литература, изкуство и култура).

Място в БСТВ ще намерят и хубавите филми, а през уикендите ще доминират развлекателните стратегии. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР