Любомир Аламанов подчерта високото ниво на цялата ни ПР общностНашият

...
Любомир Аламанов подчерта високото ниво на цялата ни ПР общностНашият
Коментари Харесай

Българин сред 25-те иноватори в ПР сферата за ЕМЕА

Любомир Аламанов акцентира високото равнище на цялата ни ПР общественост

„ Нашият бранш работи на най-високо международно равнище и това се вижда на всички места ”, показа Любомир Аламанов

За първи път българин попадна в влиятелния лист „ Innovator 25 EMEA 2018 ” на една от най-авторитетните международни ранглисти за връзки – The Holmes Report.


Любомир Аламанов, ръководещ сътрудник на SiteMedia Consultancy, се подрежда измежду информационни експерти от Англия, Германия, Швеция, Обединени арабски емирства, Южна Африка, Русия и други страни от района ЕМЕА (Европа, Близък изток и Африка).

„ Това е и самопризнание за развиването на цялата българска ПР общественост. Не инцидентно толкоз доста български организации и експерти печелят интернационалните награди. Нашият бранш работи на най-високо международно равнище и това се вижда на всички места ”, показа Аламанов.

Той е в областта на връзките повече от 20 година и е управлявал планове за Lidl, Coca-Cola, HP, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и други компании. Любомир Аламанов е един от създателите на Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА) и неин ръководител за 8 поредни години, както и измежду създателите на Българската асоциация на организациите за цифрови връзки (БААДК) и неин пръв ръководител.

През 2016 година е посочен за един от най-влиятелните информационни експерти в областта на Community Relations, а една от най-авторитетните международни медии за връзки PR News го включи в своя годишен лист с професионалисти-иноватори, съдействали извънредно за развиването на ПР специалността – 50 Game-Changers of PR for 2017.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР