Любо Пенев няма шанс да получи пост в ЦСКА-София за

...
Любо Пенев няма шанс да получи пост в ЦСКА-София за
Коментари Харесай

Любо Пенев искал власт като на Алекс Фъргюсън

Любо Пенев няма късмет да получи пост в ЦСКА-София за новия сезон. Разговорите на управлението на клуба с Ел Голеадор не са довели до контракт. На Пенев е било препоръчано да бъде състезателен шеф, само че неговото виждане било за пост като на Алекс Фъргюсън преди време в Манчестър Юнайтед. На този стадий обаче клубът няма сходна визия за своята управническа конструкция, написа "Труд ".

Фаворит за треньор на „ алените “ е Красимир Балъков. Главният управител на Етър имаше нощес бараж с Дунав, с който остави родния си клуб в елита. Бала към този момент е работил с Гриша Ганчев в Литекс. Въпреки че не е играл за ЦСКА в формален мач, магическият халф в никакъв случай не е криел своята обвързаност към „ алените “, с които има лагер преди да замине да играе в чужбина.

Окончателно решение по треньорския въпрос още няма. Гравитират и две имена на чужденци, чиито условия се разискват в офисите на „ Българска войска “. Най-късно до края на месеца "армейците " ще разгласят името на новия ментор.

Шансовете на Христо Янев, краткотрайния треньор, също остават. Той завоюва трета поредна победа – 1:0 против Берое, само че не е ясно дали управлението ще му удължи договора, който бе за месец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР