Любо Нейков се кани за излезе чисто гол пред стотици

...
Любо Нейков се кани за излезе чисто гол пред стотици
Коментари Харесай

УЖАС: Любо Нейков без дрехи на сцената, крие телеса с куфар

Любо Нейков се кани за излезе чисто гол пред стотици хора в огромния салон на „ Сълза и смях ” в София. Актьорът ще бъде огромната атракция в нов прочит на класическата пиеса „ Женитба ” от Н. В. Гогол. Идеята да се покаже пред хората, както майка го е родила, е на известната с любопитните си хрумки режисьорка Лилия Абаджиева, дочу HotArena.

Вечерта на 9 февруари ще бъде паметна за българския спектакъл. Това е моментът, в който Любо Нейков ще блесне на софийска сцена в цялата си натурална хубост, за да покаже образно на своите почитатели какво значи тежестта на 150 кг живо тегло. Единственото, с което ще се прикрива, ще бъде един не доста огромен куфар, който ще се старае да държи тъкмо пред срамотиите си, с цел да не станат притежание на цялостен един народ, научи „ Уикенд ”. Със сигурност обаче ще има и фенове, които ще се радват на шанса да получат по-подробна панорама от тази, която биха желали да видят, защото надали може да се откри задоволително огромен куфар, с цел да покрие безусловно всяка любопитна детайлност от тялото на Любо Нейков. Във виртуалното пространство към този момент могат да се намерят фотоси на въпросната гола сцена, само че те сигурно не могат да отразят даже една десета от действителното прекарване да гледаш Любо Нейков в целия му естествен искра.

Самото зрелище ще бъде изиграно за първи път в Пазарджик на 5 и 6 февруари, а софийската премиера е планувана за 9 февруари. След това ще пристигна ред на Пловдив. Макар към този момент да не е европейска столица на културата, културните събития в града под тепетата не престават с цялостна мощ, а голият Любо Нейков ще бъде като черешка на тортата там. Актьорският състав на „ Женитба ” ще съставлява нещо като сборна група от най-добре познатите лица от „ Господари на ефира ”, „ Откраднат живот ”, „ Столичани допълнително ” и някои други добре познати тв продукции. Освен най-тежкия артист в страната ни, на сцената ще излязат още Станимир Гъмов, Румен Угрински, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и други
След като напролет Народният спектакъл смъкна от програмата си Голия Хамлет на режисьора Явор Гърдев, почитателите на това изкуство се радват, че Лилия Абаджиева е съумяла да откри доста по-внушителен артист от хилавия Леонид Йовчев, който да покаже, че няма нищо срамно в едно голо мъжко тяло, написа Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР