Любо Нейков се е върнал към стария си вреден навик

...
Любо Нейков се е върнал към стария си вреден навик
Коментари Харесай

Любо Нейков пропуши от нерви

Любо Нейков се е върнал към остарелия си нездравословен табиет - тютютнопушенето, видя HotArena .

В последно време възпълничкият артист се е върнал към нездравословния си табиет, от който се отхвърли преди години по съвет на лекарите. Които колкото да го избавиха от инфаркт. 

Поредицата персонални нещастия и професионални несгоди , които му се струпаха в последните месеци обаче са го предиздвикали още веднъж да посегне към никотина, с цел да обуздава нервите си. 

Внезапната гибел на майка му, влошеното здраве на татко му и новината, че " Комиците " не попада в програмната скица на бТВ за новия сезон , се отразили съществено на комика. 

Той се чувствал извънредно зле и нищо не било в положение да го ободри. 

Затова той протегнал ръка още веднъж към цигарите, макар, че лекарите го предизвестили, че те могат да се окажат смъртоносни поради сърдечния му проблем. Още повече, че поради наднорменото си тегло той напълно е заплашил здравето си. 

Покрай предизвестията на лекарите той се беше взел в ръце и даже съумя леко да се втали. След следващата загуба на непосредствен човек обаче още веднъж се демотивирал и занемарил грижите за себе си.

Въпреки това той постоянно си спомнял за брат си Цветан , който издъхна трагично за 44 години тъкмо от инфаркт, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР