Любо Нейков се е сдобил с последен модел джип Мерцедес,

...
Любо Нейков се е сдобил с последен модел джип Мерцедес,
Коментари Харесай

Любо Нейков се вози в джип за 250 бона с личен шофьор

Любо Нейков се е сдобил с финален модел джип „ Мерцедес ”, който с екстрите коства над 250 000 лева Сумата обаче напълно не е шокираща за джоба на тв продуцента, защото около предаванията, които вършат със съдружника му Евтим Милошев и сериалите, които снимат, двамата са милионери от години. 

Затова Нейков може да си разреши да се поглези и с л ичен водач, който е на негово разположение. Суеверният комедиант се е изръсил и за златен регистрационен номер на джипа си. Табелите на лъскавия всъдеход са със запаметяващите се и евентуално късметлийски за Любо числа 7272. Те най-вероятно символизират годината, през която той е роден – 1972, позволяват осведомени.

Преди няколко дни фотографите на " Уикенд " видяха комика на предната седалка на мощния му всъдеход на път за дома му на ул. „ Чаталджа ”. Мерцедесът на Любо профуча по ул. „ Раковски ”, а возилото, както нормално, бе ръководено от неговия водач. Откакто папараци спипаха комика с подправен Министерство на вътрешните работи стикер в колата му, той е станал извънредно внимателен. Любо бе безупречен пасажер и макар 150-килограмовата си външност, бе пристегнал защитния колан.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР