Любо Киров е новият ментор в Гласът на България“. Бившият

...
Любо Киров е новият ментор в Гласът на България“. Бившият
Коментари Харесай

Нови рокади в Гласът на България! Поли Генова е...

Любо Киров е новият наставник в „ Гласът на България “.

Бившият вокал на „ Те “ ще заеме мястото на Поли Генова в идващия сезон на шоуто, прослушванията за който към този момент започнаха. Водещите също ще бъдат заменени, твърди Уикенд, представени от Блиц.

Още към средата към средата на лятото бТВ се впусна в търсене на музикант, който да заеме мястото на Поли. Младата певица в последно време прекарва от ден на ден време зад граница поради гаджето си – филипинец.

За нея било съвсем невероятно да е разполагаем по време на цялостния развой на работа по предаването, който продължава с месеци.



Ето за какво след два сезона като наставник помолила да я освободят. След като проучили няколко кандидатури за мястото й, в екипа се спрели на Любо Киров. Той има сериозен опит като арбитър в конкурентното шоу на Нова – „ Х Фактор “, написа „ Уикенд “.

Говори се обаче, че рейтингът на последното бил цялостно отчаяние, поради което решили да го спрат. За сметка на това „ Гласът “ към този момент няколко следващи години се радва на забележителен зрителски интерес, което убедило Любо да одобри предлагането за работа в шоуто.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР