Любо Ганев: След книгите за Стоичков и Костадинова, дойде и

...
Любо Ганев: След книгите за Стоичков и Костадинова, дойде и
Коментари Харесай

Любо Ганев: След книгите за Стоичков и Костадинова, дойде и моят ред

Любо Ганев: След книгите за Стоичков и Костадинова, пристигна и моят ред
След като излязоха книги за Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Валентин Йорданов, пристигна и моят ред. В книгата съм показал моя метод за схващане на живота. Има много фотоси, които не са виждали бял свят, както и доста занимателни истории. Това разяснява за БГНЕС волейболната легенда Любо Ганев, който показа книгата си на Панаира на книгата в НДК.

„ Когато прочете редовете, който ме познава, а и този, който не ме знае, ще му е занимателно “, уверен е спортистът.

Книгата обгръща целят професионален живот на Любо Ганев – от славните мачове с ЦСКА до момента като предприемач.

„ Един от главните претекстове да я напиша, благодарение на създателите Владимир Памуков и Тодор Шабански, е да оставя завещание на младите, да им кажа, че с готовност и труд, всичко се реализира. Надявам се всички младежи, които желаят да се занимават със спорт, книгата ми да им помогне “.

В края на годината е моментът за равносметки. Любо Ганев дефинира миналата година като сполучлива в персонален и професионален проект.

„ Изпращаме доста сполучлива година за българския волейбол. Бяхме домакини на Световно състезание взаимно с Италия. Направихме един прелестен шампионат. Похвалиха ни всички деятели в Международната федерация. За страдание като тим не можахме да реализираме задачите, които си бяхме сложили. Жените извършиха дилемите и влязоха във Волейболната лига на нациите през 2019 година. Надявам се идната да ни донесе още повече триумфи – имаме европейски шампионати за мъже и дами, за младежите на Мартин Стоев, от които се надяваме да вземат орден “, пожелава си спортистът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР