Любо Ганев нареди на волейболните национали да постигнат победи и

...
Любо Ганев нареди на волейболните национали да постигнат победи и
Коментари Харесай

Любо Ганев: Искам 3 победи за България в София

Любо Ганев подреди на волейболните национали да реализират победи и в трите мача в София от втората фаза на международното състезание. " Лъвовете " се изправят против Иран през днешния ден от 20:40 часа в " Арена Армеец ", а в същия час ще играят и против Съединени американски щати (в събота) и Канада (в неделя). Победите са наложителни, с цел да стигнем до финалната шестица в Торино.
 Любо Ганев показа книгата си - @@@

" Книгата ми е доста тежка и не ми се върви самичък в Италия. Как ще ги нося - 20-30 книги... Момчетата би трябвало непременно да реализират три победи в София и да се класираме за финалната шестица в Торино. Тогава ще им дам по две книги и всеки ще носи, ще си разпределим багажа за самолета ", показа в типичния си закачлив жанр Любо Ганев по време на представянето на книгата-фотоалбум " Светът отвисоко ". То се състоя в залата за конференции в " Арена Армеец " и мина при голям интерес. Сред присъстващите бяха и другите звезди от близкото минало - Мила Кьосева и Антонина Зетова, както и Йорданка Благоева.
 Любо Ганев показа книгата си - @@@

Повече от половин час Ганев надписваше копия от изданието и персонално ги връчваше на многото искащи да се снабдят с първокласното издание.
 Любо Ганев показа книгата си - @@@

Авторите на 200-страничната книга " Светът отвисоко " Владимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната снимка Бончук Андонов демонстрират именития състезател със фотоси и истории, множеството от които се разгласяват за първи път. Включително и италианска фоторепортерка е съдействала на екипа, предоставяйки фотоси на Ганев от славната му кариера на Апенините.
 Любо Ганев показа книгата си - @@@

" Светът отвисоко " е фотоисторията на един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата. Наред с неповторимите фотографии обаче, Любо Ганев е показан с неговите стотици занимателни и поучителни случки, които съпътстват колоса през целия му житейски път. Ще видите Любо в цялостната му светлина: като неукротим хлапак в Русе, след това като звезда на международния волейбол, като началник, работещ неуморно за положителното на българския и международния волейбол, като предприемач, като любящ татко и към този момент дядо, като тв, кино и шоу звезда, като човек който обича да се раздава за хората, да ги радва и подкрепя. Плюс голям брой богато илюстрирани статистики в книгата на Издателство " Книгомания ". Цената й е 20 лв..

Авторите разкриха пред БЛИЦ, че и в тази книга са вложили доста страст, като с голям интерес са вписали прелюбопитните истории, разказани им от Любо Ганев.

" Шегувайте се! Животът минава по-лесно, когато се шегувате, повярвайте ми ", посъветва колосът Любо Ганев.

" Продължаваме поредицата от фотоалбуми за именити български спортисти. Нашите звезди заслужават по-голямо внимание и тези книги напомнят на поколенията триумфите и златните мигове на българския спорт ", сподели Владимир Памуков, който дружно с Тодор Шабански, Бончук и Костадин Андонови, и " Книгомания ", към този момент издадоха сходни албуми за Христо Стоичков, Валентин Йорданов, Стефка Костадинова и Армен Назарян.

" За нас като създатели беше същинско наслаждение да работим по книгата. В нея всеки ще откри освен малко известни обстоятелства и неповторими фотоси, само че и доста удивителни истории, които демонстрират пътя към високото, към върха. Истински се смяхме и забавлявахме още до момента в който събирахме и обработвахме историите. В изданието има доста въодушевление и класа, имам вяра, че ще се понрави на всеки, защото Любо е магнетична персона, която обича да се раздава за хората, да ги радва и подкрепя ", описа Тодор Шабански.
" Волейболният свят се прекланя пред триумфите му. Той правеше всичко с майсторство и лекост, само че и с хъс, упоритост, които подлудяваха почитателите. Те го боготворяха поради спортното шоу, а той ги даряваше с незабравими атракции. И до през днешния ден българският колос към момента е водач в класациите, а това му обезпечава статут на феномен и легенда в историята на международния волейбол. Любо Ганев - голямата отворена душа на един популярен състезател и популярен човек, показана за първи път в цялостния си искра с фотоалбума „ Светът отвисоко ", написа в обръщението на създателите към читателите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР