Любителско видео вади на показ корумпирани столични катаджии На записа

...
Любителско видео вади на показ корумпирани столични катаджии На записа
Коментари Харесай

Любителско видео вади на показ корумпирани столични катаджии


Любителско видео вади на показ корумпирани столични катаджии

На записа се вижда по какъв начин пътен служител на реда взима пари от водач, с цел да не му наложи по-сурова санкция.

Не единствено това, само че служителят на реда инструктира нередовния лидер по какъв начин да му даде подкуп по метод, който да не си проличава.

"Бях спрял на бул. "Васил Левски " за към 2 минути да си купя нещо за ядене. Е, много солено ми излезе - 50 лв. фиш и 50 лв. подкуп ", разяснява създателят на клипа.

На видеото служителят на реда му изяснява къде да остави парите, отбелязва, че: "Щеше да го отнесеш крепко " и на два пъти акцентира: "Трябва да почерпиш! ".

Прокуратурата към този момент се занимава със скандалния запис след реакция и от страна на Столична дирекция на вътрешните работи и дирекция "Вътрешна сигурност ".

"Потвърждава се информацията, която в началото е публикувана – че е пожелан и взет рушвет ", уточни пред bTV представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Установено е, че водачът, стимулиран от служителя на реда да му даде подкуп, е бил без ваучър за механически обзор и е имал предходен фиш за нарушаване – погрешно паркиране.

Полицаят е чиновник на КАТ-Пътна полиция, като е ясна самоличността му, само че Арнаудова не пожела да даде повече информация за него.

"Данните сочат на осъществено закононарушение – рушвет, класическата корупция, за която приказваме сега ", уточни тя./dnes.bg

Видео ТУК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР