Любителка на смелите визии, 48-годишната Дженифър Лопес едва ли може

...
Любителка на смелите визии, 48-годишната Дженифър Лопес едва ли може
Коментари Харесай

Джей Ло шокира в рокля с цепка до талията

Любителка на смелите визии, 48-годишната Дженифър Лопес надали може да ни изненада с нещо. Отдавна сме привикнали да я виждаме в рокли с дълбоки деколтета и цепки до бедрата, само че без значение от това новият й тоалет потвърждава, че звездата към момента има какво да покаже.

На благотворително събитие, проведено от Фондация “Робин Худ”, певицата се появи в първокласна черна рокля на австралийския фешън дизайнер Алекс Пери с цепка до талията, оповестява уеб сайтът spletnik.ru.

Дръзкият тоалет бе допълнен с черни обувки от Шарлот Олимпия. Въпреки че блестящите аксесоари от Yeprem бяха необикновено красиви и напълно съвместими с целия й имидж, вниманието на присъстващите бе ориентирано към смелата рокля, под която наподобява Лопес даже не носеше долни дрехи.

На събитието участваха и 48-годишната Катрин Зита-Джоунс, и нейният 73-годишен брачен партньор Майкъл Дъглас. За разлика от Джей Ло, Катрин изглеждаше доста скромна. Тя дойде на събитието в стилна черна рокля с бяла драперия, в черни обувки и скъпоценни обеци под формата на цветни листенца.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР