Любителите на йога често я рекламират, като призовават познати и

...
Любителите на йога често я рекламират, като призовават познати и
Коментари Харесай

Девет страшни причини никога да не се занимавате с йога!

 йога Любителите на йога постоянно я популяризират, като приканват познати и другари да стартират да я практикуват. Това се случва, тъй като на доста хора тя е трансформирали толкоз доста, че на тях им се желае да опишат на всички за това.

Но йога има и „ тъмна “ страна, и има аргументи, които би трябвало да знаете,  за какво е по-добре да не се занимавате с нея, с цел да избегнете редица премеждия. Ето ги и тях:

1. Вечерята ще се скапе.

Занимавайки се йога, ще започнете да чувствате по-добре реакцията на тялото си към храната. Може да стигнете толкоз надалеч, че да започнете да се отказвате от нездравословните храни. Така че, в случай че обичате фастфууд и други нездравословни храни, би трябвало да заобикаляте йога отдалеко.

2. Край на шумните купони по нощите.

Да разпъвате килимчето за йога на сутринта след безсънна нощ в клуба, може да се окаже толкоз обратно занятие, че най-вероятно ще започнете да си лягате рано и ще се превърнете в „ чучулига “. Край на клубния живот.

3. Край на драмите.

Обожавате драми? Тогава йога не е за вас. Трудно е да се води живот, цялостен с мелодраматизъм, когато практикувате йога. Можете да станете толкоз спокоен, че за хората би било към този момент невероятно да ви въвличат в техните проблеми – а даже и вашите могат да изчезнат.

4. Ще почувствате своята отговорност.

Килимчето за йога постоянно играе ролята на огледало, в което виждате себе си. И все по-често стигате до извода, че няма смисъл да обвинявате други хора, и че единствено вие сте виновни за себе си. Обичате да обвинявате другите? Забравете за йога.

5. Вие ще започнете да почитате всички хора без изключение.

Вече няма да ви е смешно да се смеете на другите и да клюкарствате за тях. Това, което преди е било занимателно занятие, в този момент ще наподобява грубо и малоумно. Социалният ви живот може да бъде съществено обиден. И може би ще би трябвало да се разделите с приятелите си, които не споделят вашето почитание към другите.

6. Йога ще съсипе вашия дрешник.

Преди това сте имали толкоз доста красиви неща, а в този момент единствено 1000 чифта облекла за йога.

7. Вие ще станете по-чувствителни

Чувствителността към това, което се случва в тялото, допуска сензитивност към вътрешните усеща. Ако сте човек, който обича да се крие от личните си прекарване, не се занимавайте с йога.

8. Йога ще отвори всичко у вас – и сърцето.

Тъй като при упражняване на йога вашето тяло ще става все по-гъвкаво, сърцето ви също ще става все по-меко и положително. Ще се разкривате външно и вътрешно. Йога е на първо място нематериалност, а множеството сърца няма да избегнат такава орис.

9. Йога ще ви избави от самоунищожителните привички

Вие може да загубите предпочитание да пиете, да пушите, да лежите на дивана по през целия ден, да се стресирате, и да висите по клубовете до сутринта. Обичате ли живота си подобен, какъвто е в този момент? Тогава в никакъв случай не се занимавайте с йога.

Висша Практика за изцеляване на душата

 

Представете си, че Светлината на Душата ви се разпръсква из  Вселената и прави  чудеса за вас… Започваме: Застанете по този начин, че да можете да извършите няколко стъпки обратно. Всяка стъпка назад…

Цялата публикация

Само за хора със здрави нерви: Вижте какви ще бъдат последните 10 години от живота ви! (видео)

 

Дали те ще преминат в наслада или горест, в болничното заведение или в фамилията – всичко зависи от вас. Сега! Нашият живот е поредност от решения с отсрочени последици. Ние избираме…

Цялата публикация

Бягайте надалеч, но доста надалеч, от феновете на слънчогледови и тиквени семки!

 

“Хранителните ” психолози настояват, че буйните фенове на семки – не тези, които ги гризат понякога, а тези, които не могат да живеят и един ден без тях…

Цялата публикация

Накъдето е ориентирано вашето внимание – там изтича вашата сила

 

Днес доста учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрестанен поток от сила, който  сформира  действителни обекти и събития единствено с помощта на нашата мисъл. Ето за какво духовните хора,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР