Любителите на спортни залози, имащи особен интерес към баскетбола, неизменно

...
Любителите на спортни залози, имащи особен интерес към баскетбола, неизменно
Коментари Харесай

NBA през декември - кои са мачовете? 

Любителите на спортни залози, имащи необикновен интерес към баскетбола, непроменяемо наблюдават протичащото се в NBA - най-атрактивното баскетболно състезание на планетата. Не е загадка, че точно Лигата на извънземните се радва на най-сериозен интерес от страна на публиката, като там играят и множеството най-хубави играчи в света.
Прочетете още
И през декември мачовете в NBA не стопират, като ни чакат същински дербита по паркетите в Съединени американски щати и Канада. Струва си да обърнем внимание на някои от най-интересните конфликти, които ще можем да следим.
Най-интересното в Лигата на извънземните през празничния месец
Истинска NBA класика ни чака на 13 декември, когато Лос Анджелис Лейкърс ще одобри Бостън Селтикс в Града на ангелите. Два от най-успешните тимове в историята на лигата се изправят един против различен, само че моментът не е толкоз добър за “езерняците ” - те са едвам 12-и в Западната конференция с отрицателен баланс от 11 победи и 15 загуби. В същото време Селтикс са водачи на изток с 21 победи от 27 изиграни срещи. Определено гостите са любимец в този конфликт, до момента в който Лейкърс имат потребност да стабилизират представянето си.

Интересен конфликт ни чака и на идващия ден, когато първенецът Голдън Стейт Уориърс гостува на Индиана Пейсърс. “Воините ” имат потребност да подобрят представянето си, защото се намират на едвам 8-ма позиция в класирането на запад с 14 победи и 13 провали. Същевременно Индиана имат безусловно същия актив на изток, което приказва за конфликт с изравнени сили все още.

Насочваме внимание и към 15 декември, когато водачът в Западната конференция Ню Орлиънс Пеликанс ще гостува на Юта Джаз във Vivint Arena. До този миг представянето на “пеликаните ” буди почит, защото те завоюваха 18 от общо 26 изиграни срещи в постоянния сезон. В същото време “джазмените ” са на девето място в конференцията и имат потребност да натрупат победи, с цел да подобрят класирането си. Тук обаче ги чака съществено предизвикателство.
Срещите от NBA могат да се гледат в платформата на WINBET
Хазартният оператор WINBET изненада прелестно клиентите си с функционалността Livestream, която разрешава на всеки регистриран консуматор на платформата да следи в действително време. За това не се изисква правенето на
залог, като е задоволително да влезете в акаунта си и да посетите секцията “На живо - Видео ”. А по-късно и да изберете събитието, което желаете да гледате.
“Турбо Бонус Игра ” на WINBET
До 28 декември продължава една от дейните промоции на WINBET - “. Всеки клиент на оператора може да вземе присъединяване в промо офертата, включвайки се в жребия за огромната премия - състезателен автомобил. Към нея можем да прибавим и награден фонд от 50 000 лв., който ще бъде разпределен сред 50 клиенти на хазартната компания.

За да взе участие в “Турбо Бонус Игра ”, всеки клиент на WINBET следва да извърши посочените от оператора условия, класирайки се за жребия. Повече информация може да бъде открита в секция “Промоции ” на
winbet.bg

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР