Любителите на рашизма и българския закон. Г-н Рашков, г-н Гешев,

...
Любителите на рашизма и българския закон. Г-н Рашков, г-н Гешев,
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Г-н Рашков, г-н Гешев, тук ли сте?

Любителите на рашизма и българския закон. Г-н Рашков, господин Гешев, тук ли сте? Има ли кой да спре нашествието на путиноидната експанзия - в политиката, на улицата и в мрежата. Адв. Велислав Величков от „ Правосъдие за всеки “ и политологът доцент Момчил Дойчев поясняват законовите текстове, които не просто разрешават, е задължават правото да се ползва против дръзки и рискови похищения.

България и македонският „ възел “. Има ли рецепта за сегашната застоялост в прочита на историята отпреди век. Гостува журналистът Никола Кицевски с книгата, стартирана от неговия татко Димитър, и озаглавена “Македония под игото. Поменик на мъчениците”. Как събитията в Струмишко и ориста на хилядите българи от Македония хвърлят светлина върху политическите благоприятни условия в този момент?

Из дневниците на неразрешената Кристи и Фондация „ Открито сърце “ - нови истории за човешки ориси от нестихващата бежанска вълна. И разкази от всекидневието, които са също мерител за човещината ни. Говори журналистът и PR специалист Татяна Кристи, посветила всекидневието си на бягащите от войната.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР