Любителите на кафето могат да отпразнуват предстоящата сватба на принц

...
Любителите на кафето могат да отпразнуват предстоящата сватба на принц
Коментари Харесай

Пекарна в Уиндзор сервира специална напитка „Мегхаричино“

Любителите на кафето могат да отпразнуват идната женитба на принц Хари и Меган Маркъл, пийвайки специфична гореща напитка - "Мегхаричино ", заяви Ройтерс.

Пекарна в живописния град Уиндзор, където в събота шестият по ред кандидат за трона ще се венчае за американската си избраница, предлага капучино и кафе-лате с портретите на двойката.

Баристите в "Пекарната на Хейди " употребяват специфична машина, с цел да изобразят върху кафето фотография от годежа на принц Хари и Меган Маркъл. Цената на напитките е 4,50 английски лири. Въпреки че са по-скъпи от нормалната цена за кафе и капучино, те са търсени от клиентите на заведението.

"Не желая да го скапва ", споделя 78-годишната клиентка на пекарната Ан Брукър, до момента в който се колебае дали да отпие. "Това е най-близкото нещо до целувка, което ще получиш от принц Хари ", майтапи се брачният партньор й Алън.

WINDSOR, England (Reuters) - Coffee fans can celebrate the upcoming royal wedding of Prince Harry to actress Meghan Markle by sipping a special type of hot drink - the "Megharrycino ".

"Megharryccino anyone? Bakery serves up royal wedding coffees " https://t.co/L3jqBquuBa
— kristoferkawas (@kristoferkawas) May 16, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР