Любителите на италианския футбол имат удоволствието да наблюдават отборите от

...
Любителите на италианския футбол имат удоволствието да наблюдават отборите от
Коментари Харесай

Междинен кръг в Серия А: На какво да заложим в днешните мачове?

Любителите на италианския футбол имат удоволствието да следят тимовете от Серия А цели три пъти в границите на малко повече от седмица, а причина е междинният пети кръг. Той бе открит още през вчерашния ден с мачовете Верона - Удинезе и Бреша - Ювентус, а през днешния ден програмата продължава с още седем дуела. Ето и нашите футболни прогнози за междинния кръг от Серия А:

Интер - Лацио
Лидерът в Серия А и непогрешим от началото на сезона - Интер, посреща на своя " Джузепе Меаца " коравия отбор на Лацио. " Нерадзурите " са с четири победи от началото на сезона, като показват впечатляваща форма под управлението на новия ментор Антонио Конте. Новите попълнения в тима пък дават приключен тип на гранда от Милано.
Лацио от своя страна записа две победи, тъждество с Рома и проваляне от СПАЛ, което не е най-убедителното показване за " орлите ". Столичани позволиха проваляне и на старта на своето присъединяване в Лига Европа, където бяха победени от румънския Клуж.
Лацио е тим, който играе мощно в огромните дербита и е кадърен на изненади и против най-големите любимци, а това няма да е доста по-различно и в днешния мач. Интер ще срещне сериозна опозиция в лицето на гранда от Рим. Има огромна възможност Лацио даже да стигне до попадение, само че въпреки всичко то надали ще е задоволително, с цел да спре високо летящия тим на Антонио Конте.

Наполи - Каляри За следващ сезон Наполи демонстрира игра на терена, която умерено може да им донесе купата в Серия А, в случай че Ювентус не бе италиански тим. " Малките магаренца " играят великолепен футбол, който с изключение на всичко им носи и печеливши резултати. Неаполитанци имат три победи в шампионата и единствено едно проваляне в оня популярен дуел с Ювентус, приключил 4:3 в Торино. Да не забравяме и триумфа на хората на Карло Анчелоти против европейския първенец Ливърпул предходната седмица...
Аутсайдерът в този мач Каляри няма какво да губи в Неапол, а това би трябвало да освободи отбора от напрежението в мача. Отборът на Кирил Десподов е с две победи и две провали през този сезон, като една от загубите пристигна против намиращия се в страховита форма Интер с 1:2.
Букмейкърите дават смазващо преимущество на неаполитанци и това е изцяло целесъобразно предвид на изявите на двата тима. Наполи за следващ сезон ще гони до последно купата в Серия А, а за тази цел няма право на неточности, изключително като хазаин. Каляри въпреки всичко се намира в добра форма и е кадърен да означи гол против не толкоз безапелационната отбрана на " дребните магаренца ", която постоянно позволява попадения.


Рома - Аталанта Рома и Аталанта вероятно може да се окаже един от най-зрелищните мачове в кръга. Причината е, че силите на двата тима са съвсем изравнени, а и опитът от предходните мачове ни демонстрира, че можем да чакаме голово шоу. " Вълците " към момента са без проваляне през този сезон, само че позволиха две равенства против Лацио и Дженоа.
Що се отнася до Аталанта, отборът реализира победи над Дженоа и СПАЛ, само че загуби от Торино и приключи наедно с Фиорентина в последния кръг. През предходната година и в двата турнирни дуела сред тези тимове резултатът бе 3:3, а през днешния ден се обрисува нов зрелищен конфликт, който обаче да не дефинира едноличен победител.

Автор: Mr. Corner


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР