Любителите на испанския футбол имат удоволствието да наблюдават отборите от

...
Любителите на испанския футбол имат удоволствието да наблюдават отборите от
Коментари Харесай

Междинен кръг в Ла Лига: На какво да заложим в днешните мачове?

Любителите на испанския футбол имат удоволствието да следят тимовете от Примера Дивисион цели три пъти в границите на малко повече от седмица, а причина е междинният шести кръг. Той бе открит още през вчерашния ден с успеха на Барселона над Виляреал , равенството сред Валядолид и водача в класирането Гранада, както и успеха на Бетис над Леванте, а през днешния ден програмата продължава с още четири дуела. Ето и нашите футболни прогнози за междинния кръг от Ла Лига:

Реал Мадрид - Осасуна Испанският исполин Реал Мадрид стартира новия сезон доста нерешително, а това е видно и от резултатите на " белите ". В последните си два турнирни дуела " Кралския " клуб въпреки всичко доближи до успеха, въпреки и с известни компликации. Що се отнася до Осасуна, новакът в шампионата досега се оказва призрачен сън за всеки един тим, който се изправя против тях, като отборът към момента няма проваляне след пет мача, а измежду жертвите бе и Барселона.
Зинедин Зидан се пробва да върне " балета " на победния път, а за това е нужно неизменност. Осасуна от своя страна няма какво да губи и ще опита да продължи серията си без проваляне в Ла Лига. Сгъстеният график въпреки всичко се чака да даде преимущество на Реал, който доста по-добре знае от своя противник по какъв начин се играе толкоз нагъсто. На " Сантяго Бернабеу " Реал нямат право на неточност, само че успеха за домакините сигурно няма да е лесна.


Валенсия - Хетафе  Валенсия стартира нерешително новата акция, само че след катаклизмите в клуба и треньорската рокада наподобява, че клубът още веднъж се стабилизира. Хетафе не демонстрира доста по-убедителни резултати от своя противник, като в класирането е единствено с една точка по-напред. И двата тима играят в евротурнирите, което в допълнение утежнява тяхната така и така натоварена стратегия.
" Прилепите " позволиха тъждество в последния мач като хазаин, а в този момент, три дни по-късно, те ще имат опция за корекция, която наподобява наложителна за " взимане ". Хетафе с нищо не превъзхожда своя противник, а като посетител мъчно може да се бори за освен това от точка. Очертава се сложен конфликт за домакините, които в последна сметка да се доберат до трите точки.


Майорка - Атлетико Мадрид Атлетико също демонстрира съмнения през новия сезон, само че все пак " дюшекчиите " държат изкъсо водачите, а една победа може да ги изпрати и на върха в подреждането. Столичани са без проваляне досега, само че с две равенства, като едното пристигна в последния кръг против Селта. Майорка пък не познава усета на успеха в последните си четири мача, а с равнището им на игра не се вижда по какъв начин ще се промени това.
Хората на Диего Симеоне ще търсят наложителни три точки в мача, само че това надали ще се случи без битка на терена. За Майорка и равенството в мача би бил добър резултат, а пред домашна аудитория и против Атлетико тимът сигурно ще желае да зарадва почитателите - различен е въпросът дали ще успее.

Автор: Mr. Corner

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР