Любителите на фотографията ще бъдат приятно изненадани от нововъведенията на

...
Любителите на фотографията ще бъдат приятно изненадани от нововъведенията на
Коментари Харесай

А1 пуска новия Huawei P40 Pro плюс смарт часовник

Любителите на фотографията ще бъдат прелестно сюрпризирани от нововъведенията на новото украшение в P серията на Huawei
Въпреки продължаващото изключително състояние, портфолиото с устройства на А1 се разшири с новия Huawei P40 Pro. Дори и в изискванията на наложително съблюдаване на физическа отдалеченост, всеки може да закупи ново устройство от онлайн магазина на А1.bg. Смартфонът се оферират и с тарифен проект от А1, а доставката му е безвъзмездна за цялата страна. Куриерските компании съблюдават високи общоприети за хигиена и стерилизация, с цел да не позволен никакво разпространяване на рисковия ковид.

Затова всеки, който желае да се снабди с нов смарт телефон, няма аргументи да го отсрочва. Huawei P40 Pro e основан, с цел да зарадва феновете на фотографията. Сякаш тематично за времето на карантина той идва с двойна селфи камера, гарантираща ужасно качество както за фотоси, по този начин и за видео диалози. 32-мегапиксела + датчик за дълбочина до неотдавна се одобряваха за солидни характерности на съществена камера, само че точно това е нещото, което се открива на лицето на Huawei P40 Pro.

Закупилите това устройство имат още една причина да чакат края на ограниченията за обществена изолираност с изключително неспокойствие, тъй като главната камера на P40 Pro е основана, с цел да попие всеки подробност от заобикалящия ни свят. Тя има три обектива, разполагащи със надлежно 50, 40 и 12-мегапиксела, които са подкрепени от 3D датчик.

Сред другите отличителни характерности на P40 Pro е и мощният му процесор - осемядреният HUAWEI Kirin 990 5G. И да, 5G oзначава, че устройството е съвместимо и с мрежите от пето потомство. Благодарение на 7nm+ EUV технологията и новаторските архитектури на централния процесор, Huawei P40 Pro реализира висока успеваемост и гладка продуктивност. Иновативната архитектура на централния процесор обезпечава висока енергийна успеваемост, a механизмът за интелигентно систематизиране на ресурсите оползотворява по-добре батерията.

Устройството ще се продава в комплект със смарт часовника на Huawei – Watch GT 2. Той е практично и комфортно решение за всички фенове на високите технологии за моментите, когато са на път или спортуват. Той е доста повече от елементарен часовник - с него могат да се одобряват телефонни позвънявания, както и да се браузва в интернет. Снабден е с редица практични джаджи - жироскоп, магнитомер, оптичен датчик за премерване на пулса, датчик за въздушно налягане и още доста.

Комплектът е разполагаем както на А1.bg, по този начин и в магазинната мрежа на телекома в страната. За да предпазите себе си и околните си обаче, А1 предлага потреблението на онлайн магазина на А1.bg. Там Huawei P40 Pro, дружно с Watch GT 2, може да бъде закупен за 1 359,98 лв. в брой или за 62,99 лв. на месец с тарифен проект A1 One Unlimited 5XL. Независимо от това кой тарифен проект ще изберат, закупилите устройството ще получат и 50GB гратис пространство в Huawei Cloud за интервал от 12 месеца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР