Любители на реденето на пъзели ще премерят сили на състезание

...
Любители на реденето на пъзели ще премерят сили на състезание
Коментари Харесай

Любители на реденето на пъзели ще премерят сили в София

Любители на реденето на пъзели ще премерят сили на съревнование в София, оповестяват уредниците. Квалификациите за тазгодишната "Пъзелмания " са в края на септември, а финалът - на 6 октомври.

В конкуренцията могат да се включат тимове от по двама души, които са си закупили билет за присъединяване на стойност 30 лв. на тим. Участниците ще се състезават за награден фонд от 2000 лв., като от тях се чака да покажат бързината и техниката си в реденето на пъзели.

Състезанието стартира на 29 и 30 септември с квалификации от 9.00, 11.30, 14.00 и 16.30 часа, когато ще се редят пъзели от 500 елементи.

Отборите ще разполагат с два часа, с цел да наредят предоставения от уредниците пъзел. Ако за това време няма приключил тим, спечелилият ще се дефинира по оставащите късчета. Броят на излъчените финалисти ще зависи от броя на записалите се тимове и ще бъде разгласен в допълнение. Отборите, класирали се на огромния край на 6 октомври от 10.00 часа, ще редят пъзели от по 1000 елементи и ще разполагат с четири часа. Мястото на конкуренцията ще е Центърът за подготовка на възпитаници за олимпиади към Министерството на образованието и науката на бул. "Драган Цанков " 21А в София. Отборът, класирал се преди всичко, ще получи премия от 1000 лв., този на второ място - от 600 лв., а премията за трето място е 400 лв.. Всеки тим ще получи като подарък един пъзел с картина от България по желание и код за отстъпка при покупка на различен пъзел до края на годината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР