Любители на мотоциклетите Ямаха ТДМ“ от цяла Европа се събират

...
Любители на мотоциклетите Ямаха ТДМ“ от цяла Европа се събират
Коментари Харесай

200 мотора с опит за рекорд на „Гинес“

Любители на мотоциклетите „ Ямаха ТДМ “ от цяла Европа се събират през днешния ден край Разлог в опит да подобрят международния връх за най-вече мотори от една марка, събрани на едно място. Настоящият връх е на ТДМ Чехия, който събра 208 машини.

Поводът е 10-ият рожден ден на ТДМ България. Очакват се участници от над 10 страни, измежду които Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Италия, Испания, Унгария, Португалия. Някои от тях към този момент са пристигнали в комплекс „ Мурите “, където е разгласен събирателен час от 14 до 16 ч., след което ще стартира и формалното броене, заяви Трафикнюз.

На събитието ще има представители на Книгата на „ Гинес “, които да записват върха. Ще участва и човек от екипа, основал марката ТДМ – Ханес Фишер, който персонално ще разпише и раздаде грамотите. Веселин Куршумов – уредник и създател на клуба за нашата страна, пък е поръчал направата на два типа юбилейни монети за спомен от паметната за клуба дата 11 май.

„ От една година адресирам писма, звъня безчет пъти, с цел да споделя с непознати почитатели из цяла България концепцията за връх “, споделя Куршумов. Той се надява напъните да имат резултат и повече хора да дойдат край Разлог, с цел да съумеят да влязат в „ Гинес “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР