Любители на дрифта ще вдигнат адреналина тази неделя във Варна,

...
Любители на дрифта ще вдигнат адреналина тази неделя във Варна,
Коментари Харесай

Маниаци на дрифта вдигат адреналин тази неделя във Варна

Любители на дрифта ще вдигнат адреналина тази неделя във Варна, научи Varna24.bg . Дрифтърите, които ще радват публиката, са Недко Буюклиев, Кристалина Стефанова, Теодор Павлов, Веселин Стойчев, Диян Желязков, Красимир Стефанов, Стилиян Тричков и Георги Чакъров. Те ще вземат участие в първото за тази година Гимкхана съревнование проведени от " Гимкхана България ". То ще се организира от 10,30 часа в курорта Св. Св. Константин и Елена. Публиката ще може да се наслаждения на шоуто без да заплаща билети.

Мероприятието е Първи кръг от Българския авто шампионат “Гимкхана България ". За поредна година уредник е Автомобилен състезателен клуб “Флат Аут " със съдействието на Община Варна и сътрудници.

След морската столица ще се проведат още 4 надпревари - на 14 май в Провадия, на 20 май в Елена, на 23 юли в Шумен и на 15 октомври още веднъж във Варна.

Гимкхана е състезание за мъже и дами и е годно за държавно състезание, записано в спортния календар на българските федерации по авто спорт.

Гимкхана се организира на авансово ограден и стеснен за достъп терен, в границите на който се минават разнообразни детайли представляващи тествания за класиране, като задачата е превъзмогване на всички детайли от трасето за най-кратко време и без допускане на нарушавания, изясняват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР