Любител на фотографията оцеля, след като беше на практика изяден

...
Любител на фотографията оцеля, след като беше на практика изяден
Коментари Харесай

Ето как мъж оцеля, след като беше погълнат от кит

Любител на фотографията оцеля, откакто беше на процедура изяден от кит край пристанището на южноафриканското пристанище Порт Елизабет, предават международните медии. Въпросният човек на име Райнер Шимпф снимал миграцията на сардините, която с изключение на китове притегля пингвини, тюлени, делфини, акули и морски птици - всички от които се надяват да си уловят вкусна плячка. Изведнъж се появил ивичест брайдов кит, отворил устата си и погълнал фотографа с главата напред. За благополучие на индивида, китът го изплюл, написа Actualno.com.

``
реклама

" Бях съсредоточен върху акулите, само че внезапно стана мрачно. Бях преместен напред и усетих напрежение към торса си - тогава осъзнах, че ме е сграбчил кит. Нямах време за боязън - само помислих, че китът не може да ме погълне, тъй като гърлото му не е задоволително огромно - то е необятно колкото предмишница. Задържах дъха си, тъй като помислих, че той може да се гмурне, само че по-късно той ме изплю ", описа Шимпф. С него във водата са били още двама души. Китът, съгласно потърпевшия, е бил дълъг към 15 метра и е тежал към 20 тона. Шимпф сподели и, че претърпяното го предиздвикало да осъзнае незначителността на хората - във връзка с растежа.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР