Любиша Тумбакович може да стане треньор на ЦСКА, пише Тема:

...
Любиша Тумбакович може да стане треньор на ЦСКА, пише Тема:
Коментари Харесай

ЦСКА кани селекционера на Черна гора?

Любиша Тумбакович може да стане треньор на ЦСКА, написа " Тема: Спорт ". 65-годишният експерт е измежду обсъжданите разновидности за нов ментор на " алените ".

Тумбакович сега води националния тим на Черна гора, като през днешния ден има контрола против Босна и Херцеговина.

Говори се, че сърбинът е подготвен да води " армейците ", само че редом с това желае да резервира и поста си на селекционер на Черна гора. " Червените " обаче предпочитали той да е концентриран напълно върху клубния си отбор, тъй че има някои разминавания сред двете страни.

 Снимка 358922
Източник:

Тумбакович е легенда на Партизан, като е считан от мнозина за най-успешния треньор на клуба. Води го на два пъти - от 1992 до 1999 и от 2000 до 2002 година В тези интервали печели общо 6 трофеи и 3 купи. Води " гробарите " в цели 301 турнирни мача, като печели впечатляващите 75.7% от тях - 228.

90-те години са доста турбулентни за цяла Югославия поради войната там. За да оцелява, белградският гранд би трябвало да продава всички свои звезди като Предраг Миятович, Славиша Йоканович, Саво Милошевич и много други, само че все пак остава съществена мощ в сръбския футбол под управлението на Тумбакович.

 ЦСКА форсира продажбата на Божидар Чорбаджийски и Кристиян Малинов
ЦСКА стартира новия сезон единствено с двама българи в титулярния си състав?

" Червените " форсират раздялата си с Чорбаджийски и Малинов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР