Любимци на феновете от националния отбор на България по волейбол

...
Любимци на феновете от националния отбор на България по волейбол
Коментари Харесай

Любимци от мъжкия национален отбор ще раздават автографи в Пловдив

Любимци на почитателите от националния тим на България по волейбол за мъже ще се срещнат с пловдивчани през днешния ден (27 юни) от 19,45 часа. Звезди от селекцията на Силвано Пранди ще раздават подписи в магазина на колегата на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в мол " Марково Тепе ". А всички искащи ще могат да си създадат и фотоси за спомен с волейболистите, преди състезателите от мъжкия отбор на България да излязат за първи път в Пловдив в борби от Волейболната лига на нациите.

Националите са най-стария жив град в Европа и Европейска столица на културата за 2019 година за идните мачове от шампионата с най-силните тимове в света. От 28 до 30 юни в зала " Колодрума " в Пловдив " лъвовете " посрещат Съединени американски щати, Иран и Сърбия.

В петък българите се изправят против Съединени американски щати. В събота е дуелът с доста мощния отбор на Иран, а в неделя е борбата против Сърбия. Всички срещи на България са от 20,40 часа.

Билетите за домакинския шампионат от Волейболната лига на нациите при мъжете от 28 до 30 юни са в продажба онлайн на ticketportal.bg и партньорската мрежа в страната, както и на касите на Дома на културата. В дните на мачовете билети се продават от 14 часа и на касата на " Колодрума ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР