Любимото предаване от близкото минало на всички българи Господари На

...
Любимото предаване от близкото минало на всички българи Господари На
Коментари Харесай

Господари на ефира се завръща по БТВ или Нова

Любимото предаване от близкото минало на всички българи " Господари На Ефира " е покрай завръщане на екран след повече от пет години пауза.

В момента текат договаряния сред продуцентите Маги и Джуди Халваджиян и водещите малките екрани БТВ и Нова. Очаква се обичаното шоу на феновете още веднъж да стартира да се излъчва в народен ефир от есента, съобщи Блиц.

Засега не е ясно кои ще са първите водещи на шоуто. През него минаха знакови имена като ДимитърРачков, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Руслан Мъйнов, Мария Игнатова и още известни артисти.

В момента Зуека живее в Испания, а останалите му сътрудници са ангажирани в разнообразни други формати.

Шоуто започва през 2003 година в несъществуващата към този момент телевизия „ 7 дни “. Шоуто имаше два интервала в Нова телевизия от общо 12 години, а в границите на три сезона беше и в Би Ти Ви. Там започнаха и свадите, откакто продуцентите упрекнаха малкия екран в опити за цензура. Стигна се даже и до правосъден спор сред „ Глобал Вижън “ и тогавашното управление на „ Би Ти Ви Медия груп “.

По-късно предаването още веднъж потегли в ефира на „ Нова “, където бе излъчен последният епизод на 31 декември 2018 година Една от главните аргументи за прекъсването на шоуто бе абсурдът с репортера Димитър Върбанов. Той се направи на пребит и лежеше на земята пред склад във Велико Търново, само че след това случаят се оказа инсценировка. Репортерът незабавно бе уволнен, само че това докара до съществени репутационни вреди за предаването и рухване на рейтинга. Въпреки това продуцентите на шоуто още веднъж намекнаха за цензура.

„ Спряха ни тези, които желаят да лъжат и да крадат “, споделя Джуди Халваджиян. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР